Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Николай Михайлов: В България съм повече мразен, обичат ме феновете на Левски
Автор: Екип Burgas24.bg 12:59 / 06.12.2021Коментари (1)644
©
Вратарят на Левски и националния отбор на България – Николай Михайлов, даде интервю за предаването "На кафе“ по случай своя имен ден. Той говори за семейните традиции в известната му фамилия, престоят му в няколко чужди държави, суеверията си и за общественото мнение за него.

"Наистина Никулден в нашето семейство е на почит. Обръщаме му много внимание. Събираме се обикновено най-близките, както и за Коледа и Нова година. Баща ми по принцип къса люспата от шарана. Опитваме се да възпитаваме децата да уважават традициите“, заяви Николай Михайлов.

"Аз съм доста класически тип относно суеверията, имам си ги. Държа една икона на Св. Николай Чудотворец, която винаги е в моя несесер. Уважаваме празниците, аз често ходя на църква, въпреки че много неща се говорят за моето семейство. Също така стъпвам с десния крак винаги на терена. Но естествено няма гаранции, понякога се получава, понякога – не, но не трябва да спираш да си правиш въпросните суеверия“, добави капитанът на Левски.

"Започнах с номер 88, тъй като любимият ми вратар е Джанлуиджи Буфон, но не тръгнах много добре с него. В Нидерландия исках да взема №1, но нямаше как и затова реших да нося номер 13. Спечелих всичко възможно там, общо смених 6 държави. В италианския Верона не ми провървя, там бях с огледалното 31 и не се получиха нещата“, каза той.

"Според мен нещата опират до характер, със сигурност съм повече мразен в България. Харесват ме феновете на Левски. Цялото ми семейство е от тук. За мен обичта на феновете е достатъчна. Аз съм си непукист, наясно съм, че хорската злоба е голяма. Аз отдавна не плащам данък обществено мнение“, сподели Михайлов.
Още по темата: общо новини по темата: 6
07.05.2022
04.05.2022
31.03.2022
14.12.2021
24.11.2021
11.11.2021






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
В Ливърпул, те богославят ! Пор вмирисан !
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями
Полска кула от Топ 10 застава на пътя на Григор Димитров в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: