Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Балъков очаква затворена игра от „Миньор”
Автор: Екип Burgas24.bg 17:09 / 30.10.2009Коментари (3)966
© Plovdiv24.bg
„Очаквам „Миньор" да играе затворено срещу нас, както игра срещу ЦСКА, макар че вкара три гола. Не вярвам да ни атакува от самото начало, но ние сме подготвени и за двата варианта. Ако дадем всичко от себи си, ще излезем победители", заяви Красимир Балъков на традиционната си пресконференция преди всеки мач от „А" група. Преди двубоя в Перник от 11-ия кръг мениджърът на „Черноморец-Бургас" се срещна с журналисти в столичната резиденция „Бояна", където „акулите" са отседнали от четвъртък.

„Миньор" не е на мястото в класирането, което заслужава. Отборът е хомогенен и добре организиран. Треньорът им е млад и качествен специалист", добави Балъков. Плеймейкърът на славната Пенева чета посочи, че след прекъсването за световните квалификации черноморци са навлезли в изключително важната втора фаза от първия полусезон. „Това ще бъде фаза на изпитание и на потвърждение за направеното досега от нас.

В мачовете до края на годината ще стане ясно дали сме подготвени за нещо повече от целта ни да се класираме по-напред от миналия сезон", заяви Балъков. Според него, „акулите" дължат първото си място на добрата работа на треньорите и футболистите, липсата на напрежение и чудесната атмосфера в отбора. „Ние нямаме традициите на „Левски" и ЦСКА, които пораждат напрежение. Тепърва градим авторитет", отсече Бала.

В навечерието на сблъсъка в Перник е станало ясно, че черноморци няма да могат да разчитат на основен футболист като Костадин Дяков, който има мускулни оплаквания.

Още по темата: общо новини по темата: 2
29.10.2009
29.10.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ще дават битката за Пловдив не защото футбола ще е красив а успорван а на трибуните ще е фиеста.Пожелавам ви да станете шампиони и ще дават повече ваши мачове.С БОТЕВ ОТ ЛЮЛКА ДО ГРОБ
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Черноморец търси изравняване на серията с Балкан в полуфиналите на НБЛ
Григор Димитров стартира атака на титлата в Рим днес
Инспектираха "Арена Бургас"
Италиански клуб покани футболен талант от Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: