Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Литекс свали "акулите" от върха след скандален мач на "Лазур"
Автор: Екип Burgas24.bg 21:02 / 07.11.2009Коментари (18)4376
Черноморец-Бургас загуби с 1:2 домакинството си на Литекс и по този начин отстъпи първото място на ловчанлии. Срещата завърши по изключително скандален начин, след като рефера "изпусна" двубоя в самия му край.

Двата отбора се вкопчиха в здрава битка на високи обороти още от първата минута. 22-мата на терена показаха защо именно Литекс и Черноморец спорят за първото място в "А" група.

Първи до попадение стигнаха "оранжевите". В 17-та минута, след уникално неразбирателство между Траян Дянков и Паскал Борел, топката попадна в Нифлор, който на метър от опразнената врата и да искаше, нямаше как да сбърка, откривайки за 0:1.

"Акулите" бързо се върнаха в двубоя, след хубава акция и завършващ удар на Адриан Фернандес.

В края на полувремето бе и най-критичният момент в двубоя. Мартин Тошев се строполи на земята губейки съзнание, след единоборство във въздуха и лошо падане. Лекарският екип на Черноморец се притече на помощ и успя да го спаси.

След почивката Красимир Балъков се наложи да извърши две принудителни смени. Тошев, след инцидента в края на полувремето и Фернандес напуснаха контузени за сметка на Костадин Дяков и Дуду.

Двубоят вървеше равностойно до 57-та минута, когато Христо Янев с ювелирно изпълнение на пряк свободен удар реализира за 1:2.

Този гол разконцентрира играчите на Черноморец и техните действия на терена бяха изключително разсеяни.

В края на двубоя двата отбора загърбиха футбола и се отдадоха на груби нарушения и чести спречквания. В резултат на това реферът изгони "акулите" Цветомир Цонков и Дянков.

Още по темата: общо новини по темата: 12
09.11.2009
08.11.2009
07.11.2009
06.11.2009
06.11.2009
05.11.2009
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ама в България и футбол ли се играе? :)
0
 
 
да вярно е за Литекс,но до сега не си ли разбрал че те са петият Софииски отбор и ако не си все още има много места където можеш да провериш
+1
 
 
кои от София ще допусне някои отбор от Варна,Бургас,Сливен или друг град извън София да стане шампион ха ха ха
0
 
 
Аве и между тях да е,ама ние да сме поне 3-ти.Бургас заслужава мачове от Лига Европа.А и да не забравя К*р за съдията дано с тия пари,които гришата му е дал да си купува лекарства.
0
 
 
Гриша Ганчев много му знаеше устата но на конгреса първи подкрепи студента Стоилов.Май е имало за какво.Кой ще остави Черноморец да е в троиката?Горе главите момчета!Ние феновета на Черноморец сме с вас.Само не се сещам за такъв случай отбор в България за 12 мача да има 7-8 червени картона.Ние големи убиици сме били ве:))Всичко е ясно тази година борбата ще е между Литекс и Витоша.
0
 
 
ахахахаххах.... уникален мач .......... и защо накрая се изля хорската истина .....целия стадион викаха .....мафия ,мафия ,мафия .....айде фреди айде бобич вземете си пример и си го начукайте дълбоко в пещерняшкия ректум
0
 
 
Мача беше наистина страхотен,но повече през първото полувреме.Второто Черноморец почти нямаха никакво положение за гол.Фала при който падна втория гол беше за Черноморец а не за Литекс.Червените картони бяха 100% ви.Дори и НунЫо беше за такъв-направо уби Занев.Литекс бяха по-добри,но и съдията ги подпря при фала за гола.Не разбрах само защо Борел и Фернандес щяха да се сбият след гола?!.....Когато М.Тошев падна и не мърдаше-направо изтръпнах-по телевизията изглеждаше доста страшно....помислих си най-лошото....добре че го свестиха
0
 
 
Айде се съдиите са ви виновни. Перфектен съдия. 100% червени картони. Няма кво да ревад. .
+1
 
 
По-добри бяха гостите ама и съдийчето си ги побутна лекичко.Вместо фаул на Янев дето влезе с двата крака,тоя даде нарушение за Литекс.С такива съдий футбола ни няма да тръгне нагоре.ШНУР за съдията!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: