Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Нефтохимик с драматична победа, бие с 5:4 Левски (Стара Загора)
Автор: Екип Burgas24.bg 16:57 / 22.11.2009Коментари (4)3036
Драматична победа записа Нефтохимик срещу Левски (Стара Загора) с 5:4 при завръщането си пред родна публика на стадион "Червено знаме" в бургаския квартал Долно Езерово. "Шейховете" бяха по-класния отбор и в течение на мача изглеждаше, че ще спечелят с убедителен резултат, но отпускане в последните минути създаде драмата в мача. Футболистите на Димитър Стойчев вкарваха гол след гол и докараха резултата до разгромен вид - 5:1 до 75-ата минута. Хеттрик записа Антон Спасов, а по 1 гол добавиха Ганчо Евтимов и Енчо Лемперов. Отпускане в редиците на Нефтохимик обаче даде шанс на гостите от Стара Загора да вкарат цели 3 гола за 15-ина минути, намаляйки до 5:4, и принуди всички на стадиона да треперят до последния съдийски сигнал. Все пак "зелени
© Burgas24.bg
те" спечелиха и този мач, качвайки се на 5-о място в класирането след като Созопол направи равен в Сопот. Именно срещу Созопол е последния мач на Нефтохимик от есенния дял, а двубоят идната неделя ще се играе в Царево поради ремонт на стадиона на Созопол. Преди това "шейховете" ще срещнат Равда в зонален финал от Аматьорската купа.

"Не знам какво се получи в последните 10-15 минути, за да се отпуснем така и да ни вкарат три гола. Все пак е хубаво, че успяхме да спечелим този мач. Надявам се да завършим успешно полусезона и да мислим за зимата. Дано ни отпуснат средства, за да можем да направим добра селекция - нуждаем се от поне 5-6 попълнения", каза пред репортер на Burgas24.bg старши-треньорът на Нефтохимик Димитър Стойчев.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нафта Нафта Нафта гооол!!! Щом сме всичките луди никой не може да ни спре Нафта ние ви обичаме...
0
 
 
важна е победата, да го духат мутрите! и шараните и пе*еройците!
0
 
 
Адски ме е яд за така получилия се резултат който не отговаря на показаното на терена реално мача си беше 6,7:2 за нафтата. Явно мутренските номера във футбола още не са изкоренени 15мин. преди края на мача влезе небезизвестния Румен Теодосиев за гостите от незнам и аз къде Ягода или Стз са. Резултата стана от 5:2 за нас и постоянно атаки към вратата им до 5:4 с доста съмнителни пропускания на някой футболисти от гостуващия отбор което дочух, че станало след няколко сплашвания за чупене на зъби и кости на по-малките в отбора ни което ги е накарало да се гупсират явно.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: