Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Нефтохимик излиза срещу Созопол за победа без двама титуляри
Автор: Екип Burgas24.bg 17:57 / 27.11.2009Коментари (6)1135
© Burgas24.bg
Тежка задача ще имат в неделя футболистите на Нефтохимик. В последния есенен кръг от шампионата в Югоизточната "В" група "шейховете" се изправят срещу един от сериозните отбори в групата - Созопол. Двубоят ще се играе в Царево, тъй като стадиона на Созопол се ремонтира. "Зелените" са пети в класирането с 32 точки, а съперника им е на следващото - шесто място и само с една точка по-малко. Футболистите Нефтохимик ще гонят победа и се надяват да зимуват на третото място при грешки на Левски Карлово и Стамболово, които играят съответно с Хеброс и лидера Марица.

Двама титуляри ще пропуснат двубоя поради травми, съобщиха за Burgas24.bg от клуба. Извън терена ще останат Станимир Димитров и Красимир Илиев. Всъщност бройката от само двама в лазарета може да се приеме за добра новина, тъй като през целия есенен сезон "шейховете" бяха преследвани от лош късмет със здравословното състояние на футболистите и на моменти играха с повече от половин състав юноши. Двубоят Созопол - Нефтохимик е в неделя от 14:30 часа на стадиона в Царево.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Иха каква радост паднали с минимална разлика.хихихихих.Представям си какво ще е ако свършат х хахаххаха
0
 
 
ще си направим кефа като се изсипем 100+ в Царево.. ;) к*р ЗА ШАРАНА!
0
 
 
Пе Станимир Димитров и Красимир Илиев не са играли от месец за отбора поради контузии те сега се сетиха да пишат, че били контузени. А за мача със Созопол надявам се да искат да играят нашите, а не както в някой гостувания да отбиват номера, че играят както някой от отбора си признаха в личен разговор с тях.
0
 
 
За съжаление не ми се вярва да бият като гости, напоследък на приливи и отливи, а Б група изчезва зад хоризонта. Много тъп регламент да влиза само по 1, защо ги кътат толкова нещастни отборчета в Б от последните места, като половината В-групи ще ги изгребат...
0
 
 
Призовавам всички фенове на отбора да посетят фенския саит NAFTATA.COM и да дадат своя глас в анкетата която е на началната страница на сайта
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: