Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Поредна загуба за "Черноморец-Бургас", този път от Локо София
Автор: Екип Burgas24.bg 21:29 / 29.11.2009Коментари (5)2325
Поредна загуба записа отборът на "Черноморец-Бургас", като този път "акулите" паднаха от Локомотив София с 0:2. Тимът на Краси Балъков не отстъпваше на съперниците си от столицата, но в предни позиции не успяха да реализират положенията си. За разлика от тях, нападателите на Локо се възползваха по най-добрия начин от възможностите си и вкараха два безответни гола чрез Зоран Балдованлиев.

И двата тима се защитаваха добре и повечето ситуации дойдоха след статични положения и далечни удари. При тези ситуации обаче футболистите на "Черноморец-Бургас" нямаха шанс и не успяха да реализират голове, въпреки многобройните удари, които отправяха по посока на противниковата врата. Вратарят на Локо Галев също се намесваше сигурно във важните ситуации. Двете попадения паднаха през втората част. Първия дойде при грешка в защитата, а при втория "акулите" вече бяха с човек по-малко.

В 57-ата минута Мартин Камбуров центрира добре и опитния нападател на Локо Зоран Балдованлиев не сгреши от близо, оставен необезпокояван да стреля с глава. При ситуацията неубедително се намеси и вратаря Паскал Борел, който остана на голлинията и позволи на Балдованлиев да играе с топката, въпреки че на практика нападателят бе на 3-4 метра пред него.

Малко по-късно "акулите" останах с 10 души на терена, което на практика реши двубоя. Картонът бе даден на Кардосо за фаул, извършен срещу откъсващия се Мартин Камбуров. В 71-ата двубоят окончателно бе решен с нов гол на Балдованлиев. Той получи добър пас и отново сам в наказателното поле необезпокояван стреля от 10-ина метра и матира Борел за втори път, оформяйки крайното 0:2. В края Балдованлиев можеше да вкара и трети гол, но не успя да вкара на празна врата.
Още по темата: общо новини по темата: 5
01.12.2009
30.11.2009
30.11.2009
30.11.2009
27.11.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
от тук на сетне ще е така, свиквайте ве лихмуси,всичко си идва на мястото рано или късно.
0
 
 
трудно се играе цяло първенство като гост пък и от такъв отбор без ясна цел дето играели мач за мач не може да се очаква нищо. амбициите им щели да дойдат след 5год.....!
0
 
 
ква мафия ве обитак хахаха хах ахах аххахаах к*р ЗА ШАРАНАМОРЕЦ
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Черноморец отстрани Левски в плейофите на НБЛ
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: