Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Треньорите от школата ще играят за „Черноморец - Бургас” на Коледния турнир
Автор: Екип Burgas24.bg 15:27 / 11.12.2009Коментари (4)3548
©
Треньорите от детско - юношеската школа ще играят за „Черноморец - Бургас" на традиционния Коледен турнир по футбол на малки врати в зала „Младост" на 12 и 13 декември /събота и неделя/. Сред специалистите личат имената на изявени бивши любимци на публиката като Владо Стоянов, Мирослав Кралев, Тодор Киселичков, Антон Спасов, Мирослав Косев, Велиян Парушев и др. Директорът на школата Пламен Михов е сигурен, че треньорите ще защитят достойно честта на клуба.

Жребият отреди опитните „акули" да играят в група „А" заедно с отборите на „Космос", „Ветрен" и „Русокастро". В група „В" се събраха „Несебър", „Нефтохимик", „Мастер" и „Олимпик".
Турнирът започва в събота от 10 ч с мача „Черноморец" - „Русокастро". Другите две срещи на треньорите от бургаския елитен клуб са в събота от 16 ч с „Космос" и в неделя от 11 ч с „Ветрен".

Финалите са в неделя следобед. Четвъртите от двете групи влизат в спор за 7-8-мо място от 14,30 ч. По същия принцип третите, вторите и първите от групите играят помежду си за определяне на крайното класиране. Големият финал за 1-вото място е от 17,30 ч. Ще има индивидуални призове за голмайстор, най-добър вратар, най-полезен и най-коректен състезател.

Организатор на турнира е община Бургас.

Още по темата: общо новини по темата: 1
13.12.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
към шараните- ЗАщО ПО ДЯВОЛИТЕ НЕ БЯХТЕ НА МАчА? НИТО 1 ФЕН? е*ахти ФЕНОВЕТЕ СТЕ, НЯМА щО.. МАЙ ВИ Е БИЛО СТРАХ, ТО ИНАчЕ НЯМА ДРУГА ПРИчИНА ;) НЯМАшЕ ДА ВИ БИЕМ.. МНОГО ;)
0
 
 
нафтата спечели турнира, над 70 човека агитка подкрепихме момчетата и победиха абсолютно заслужено! нямаше нито 1 фен на черноморец, което е показателно кой е отбора на Бургас! те на мачове са по 30 човека, а ние бяхме днес близо 70, правете си сметка.
0
 
 
И във Библията Бог е написал:Черноморец е синьо небе...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: