Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
"Сините акули" закриват полусезона с парти
Автор: Екип Burgas24.bg 14:53 / 17.12.2009Коментари (11)1200
© Burgas24.bg
Фенклубът на Черноморец Бургас "Сините акули" ще отбележи края на полусезона с коледно парти. Те канят всички членове на фенклуба и симпатизанти на "Черноморец" да гостуват на тържеството в събота, 19 декември, от 19:00 часа. Купонът ще бъде в бара "При акулите" в центъра на града. Очаква се и голяма част от ветераните на клуба да уважат събитието.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ти си БГ футболист ако:Взимаш 300 лвСпоред трудовия договор, разбира се. В чалгата ги харчиш за 8 минутиТренираш здравоЗа бицепс, плочки и бронзов загар, защото футболът е въпрос на талантКазваш "пак казвам"След което тотално изместваш темата, по примера на рафинирания треньор на ЦСКАПЕЧЕЛИЛ си Шампионската лигаДаже няколко пъти! Вярно, на плейстейшън, ама това също не е лесна работаПиешИ повръщаш след сутрешната тренировка. Черният дроб не е чифтен орган, трябва да се натоварваЦелуваш емблематаНа всеки отбор, в който играеш и откровено признаваш, че от малък си му фенПсуваш съдииТе се правят, че не те чуват. В общи линии си живеете щастливоМързи теНо го наричаш "това е моят начин"Колата ти е на лизингНо за сметка на това е по-скъпа от къщата на родителите ти, (въпреки четирите декара двор)Журналистите те дразнятСъщо и запалянковците. На които не си предложил нищичко на терена, дори елементарно стараниеС удоволствие даваш автографиЖалко, че никой не ти ги искаНямаш късметМного ясно, това е единствената причина да не играеш в БарсаИзползваш поговоркиОт малоумния тип "ако не вкарващ, ти вкарват" и "играем мач за мач, пък каквото стане". Наместваш ги светкавично, щом видиш журналист.Мечтаеш за трансфер в чужбинаАко ще да е във втора китайскаИмаш поне една татуировкаНай-често китайски йероглифи (или поне така ти казаха)ПечелишПредимно от футболни залагания (и предимно за загуба на твоя отбор)Пускат те в националния само за да те продадат в чужбинаОбаче българския национален никой не го гледаИмаш "бразилски" прякорКойто сам си си измислилРоден си нападателИ не можеш да разбереш защо все те пускат ляв бекНосиш лъскави дрехиНай-вече D&G, щот са, така, по-шаренки и маркови. Но винаги вталени и изрязани, да се вижда "тялото"Имаш "силен крак"Другият ти служи само за ходенеКрещиш от болкаИ се търкаляш по терена като прободен с меч в корема. След всяко влизане, дори леко да са те дръпнали за фланелкатаКато малък си бил "голяма надежда"Сега си безнадежден случай
0
 
 
Мдааааааа добре ще си прекараме, а колегите в розо ъъъъ зелено няма смисъл да се пените толкоз,а земете и вие се съберете и си поплачете на рамената за''миналата ви слава'' и за бъдещите ви нещастия които ви чакат.А те няма да са никак малко вярвайте ми.хаххахха.КАМЕНО Е ЗЕЛЕН ХИХИХИ.BLUE SHARKS FOREVER
0
 
 
хахахахахахахахахаха шаранчета само пишете бе, защо не спрете? след мача в зала младост се убедихме, че наистина за никакъв чеп не ставате, щом не дойдохте от страх, поне с друго не мога да си обясня, после се оправдавахте, че не сте знаели да бе да, нали писахте 3 дена в темата за турнира... пълни анонимници сте и такива ще си бъдете винаги! а по-добре не ни канете на това парти, че после пак ще ревете, че са ви били 1093210391 човека, а всъщност са били 10... иначе приятно изкарване, доживяхте и вие да си направите банкет, както ние всяка година ;)
0
 
 
първо закриха нафтата сега и сезона! 2010 какво ли ще закрият? наздраве:)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Бургас се включи в предизвикателството 1SEA
Страхотната новина за Григор Димитров е факт!
Александър Зверев трябва да направи услуга на Григор Димитров днес
Григор Димитров взе втория сет срещу Фриц с кански мъки
Един от близките приятели на Григор Димитров продължава напред в Рим

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: