Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
"Акулите" с три лагера, започват подготовка на 9-ти
Автор: Екип Burgas24.bg 11:18 / 26.12.2009Коментари (5)1487
© Burgas24.bg
Отборът се събира за първа тренировка на 9 януари в 14.30 часа. На следващия ден играчите ще заминат на петдневен лагер в Пампорово, който ще продължи до 15 януари. Там те ще тренират по специална програма, която е заимствана от подготовката на водещи западноевропейски футболни клубове.

На 15 февруари отборът се прибира в Поморие, където ще бъде на лагер до края на месеца. През този период са предвидени 3 контролни срещи. Първата от тях е с отбора на Несебър на 18 януари, на 21 е срещата с отбора на Равда, а третият мач е срещу тима на Черноморец (Балчик).

От 30 януари до 14 февруари ще се проведе третият тренировъчен лагер на тима в Анталия.

Там ще се изиграят още четири контролни срещи срещу първодивизионни тимове. Вече са определени датите за мачовете - 1, 4, 7 и 10 февруари. Най-вероятните съперници на „черноморци" ще бъдат отбори от елитните дивизии на Швейцария, Русия, Австрия и Румъния, които се подготвят на турската ривиера.

Отборът се прибира на 14 февруари и до началото на шампионата ще се подготвя на стадион „Лазур" в Бургас. За 20 февруари е насрочена последната контролна среща на тима, която ще се изиграе в столицата срещу тима на Славия.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Желая на всички бургаски фенове весело посрещане на Новата година,здраве и много приятни емоции с любимите им отбори през 2010 г. Моята скромна мечта е един ден пак Черноморец Бургас да не бъде нашият кръвен враг,а нашият кръвен брат-както е било някога! Някои хора се "постараха" да изпаднем в днешната ситуация,но нека и те да са живи и здрави! Нека на тях Господ (ако го има) и съдбата да им отреди това което заслужават!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Черноморец търси изравняване на серията с Балкан в полуфиналите на НБЛ
Григор Димитров стартира атака на титлата в Рим днес
Инспектираха "Арена Бургас"
Италиански клуб покани футболен талант от Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: