Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Нефтохимик смаза Спартак с 4:1, меле между агитките
Автор: Екип Burgas24.bg 18:48 / 13.02.2010Коментари (35)8300
© Burgas24.bg
Нефтохимик победи Спартак Варна с 4:1 в контролна среща, играта на терена на Техническия университет във Варна. През първата част извън игрището привържениците на двата отбора си спретнаха яко меле. По информация на читател на Burgas24.bg голяма група варненски фенове е нападнала феновете на бургазлии с боксове. От варненската агитка пък твърдят, че всичко е започнало заради това, че фен на Нефтохимик е ударил с бутилка ултрас на соколите. След боя около 7-8 души агитката на бургазлии са получили помощ в спешния център на Окръжна болница, съобщиха от щаба на "шейховете". Привърженик на Спартак пък е арестуван от полицията.

В самата среща "зелените" поведоха с 1:0 след попадение на Траю Грозев още в първата минута. През второто полувреме в 60-ата минута Илчо Илчев си отбеляза автогол в опита си да изчисти топката и резултатът стана 0:2. Иван Мартинов намали с воле в 67-ата с красиво попадение при което топката се удари в горната греда и влезе в мрежата. Енчо Лемперов и Трендафил Момчилов направиха резултата 1:4 с голове в 71 и 78-ата минути.

Нефтохимик: Кръстев, Лефтеров, Вълков, Благоев, Фалаков, Щерев, Праматаров, Парушев, Тодоров, Голчев, Грозев (Романов, Джамбазов, Ангелов, М. Христов, Лемперов, Момчилов)







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Именно защото не се следва политиката за налагане на млади футболисти, продукти на школата, няма такива реализирани в последните години. Не е възможно децата и младежите да са на върха в класирането в последните години, а после нищо да не става от тях, прсото в един момент нямя кой да ги интегрира при мъжете. Това не е само от времето на Събев, а и от преди това.Не е възможно да биеш Левски и ЦСКА при старшата възраст и после да кажеш тези деца не са достатъчно добри за професионален футбол. Не сме толкова богати за проекти като на Събев, не сме узрели за подобно нещо, все още няма възвращаемост, малко са приходите от реклама, от телевизия и т.н. , иначе идеята е добра , но е за след 15 години. В момента шанса ние да създаваме футболисти, да създадем условия за добър футбол и после ще дойде момента с чужденците, но тогава , когато дойде един наистина класен чужденец, тогава десет местни футболисти ще попият от опита му и ще има полза. Сега май нашите носят отбора на гърба си, за тройно по малко пари и полза от набедени футболисти просто няма.....
0
 
 
Тук споровете донякъде са безмислени.Черноморец са избрали този модел-нека си го следват.Чух че Балъков бил казал че не иска българи в състава си-дали е вярно-незнам.Нефтохимик тръгва по другия модел-имаме засега един вратар от Русия и 99% бургазлии от школите на Черноморец и Нефтохимик(Нафтекс).Нека хората сами да преценят кой модел предпочитат.Който му харесва варианта на Балъков-да ходи на ст "Нефтохимик",а който на Нафтата-добре дошъл на "Червено знаме".Публиката е най-верния критерий.
0
 
 
Да, добре би било да изграждаш отбор от своята школа, но най-важното е да създадеш качествен и стойностен футболен тим. Като е толкова добра нашата школа, то излизащите от там футболисти, след като не са желани от Черноморец, би трябвало лесно да се реализират в други отбори. Посочете ми колко футболисти от нашата школа има в А група, да не говорим в по-добри отбори от Черноморец. Освен Коста Янев (и той за малко да бъде освободен) за друг не се сещам!
-1
 
 
До колкото ми стана ясно, Пенчев първо говори за българи и после за юноши. И факта , че не играят юношите е показателен за нивото на футбола ни, затва Кипър ни бие с по 4 гола, щото играят некадърници като Фернандеш
0
 
 
я сега се сети колко отбора имат повече от 1-2 юноша в отбора си че аз нещо не мога да се сетя,и не ми излизайте с аматьори
-1
 
 
Какво само ни броите, пребройте се Вие, феновете на Черноморец, толкова сте малко , че сте на изчезване вече.....истината е една, скоро ще се обърне плочата и всичко ще си дойде на мястото. В Бургас има един обичан отбор и това е Нефтохимик, Черноморец не е Черноморец , а някакъв мутант, напомпан умишлено,в който няма нищо футболно - българите са малко, играят на откраднат стадион, използват крадена школа, плащат си за феновете...всичко е изкуствено !!!!! С този отбор си отиде радоста от футбола в Бургас, с Нефтохимик се върна. Интересно е на мачовете на Нафтата, щото играят наши момчета, тръпката да усещаш , че това може да са следващите Станимир Димитров, Трендафилов, Благо Митрев.....в Нефтохимик идеята за футбол е чиста, футболът е спорт , не е бизнес, там играят нашите деца, не разни чужденци, които харчат парите на бургазлии, които ритат екипа на отбора по земята - за справка Фернандес - това е символ, нищо че е Черноморец, това е бургаски отбор, не може да идваш в нашият град , да вземаш по 30 000лева и да се подиграваш със символите на града. Дано скоро се махнат всички от Бургас - Балъков, Бобич, чужденците, за да има футбол тук, евала на Жоро Танев, евала на момчето, бори се Нефтохимик да го има, евала на Благо , на Милен, на всички , които в момента помагат за да го има най големият бургаски отбор - НЕФТОХИМИК. САМО НАФТА !!!!!
0
 
 
И как е станал този номер,нали мазутите се силеха преди мача,как щели да начупят плебеите,а в крайна сметка се оказа,че 50-на фенове на Спартак Вн били в пъти повече.Ама нали щеше да ходят 500 човека агитка от Долно Езерово?!?
0
 
 
Митко Събев поздравява всички Мъзути с празниците. :)))
-1
 
 
Ето кой не игра за Нефтохимик : Милен Георгиев, Митко Трендафилов, Киселичков, Миро Косев, Козаров, Станимир Димитров.....ако те бяха играли, резултата отиваше на 8 на 0.....Спартак били с резервите, еми те и Нефтохимик бяха с резервите. А за сбиването - 50 на 5, то оставаше и да имат шанс зелените, само факта , че 5 човека са скочили на всичките умрели риби във Варна показва за какво става въпрос. Спартак стана за смях на терена, стана за смях и извън него.....Много поздрави от Бургас, вие ще ни кацнете тука и тогава ще ви бием не само на терена ами и извън него.....Соколи умрели !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: