Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Нефтохимик и Марица направиха ялово 0:0
Автор: Екип Burgas24.bg 17:48 / 21.03.2010Коментари (48)4255
В най-сериозния за сезона мач в Югоизточната "В"група, Нефтохимик стигна само до 0:0 срещу лидера в класирането Марица. Двубоят се игра пред препълнените трибуни на стадиона в Долно езерово

Двата отбора изиграха мач в който предпочетоха да заложат на сигурния и защитен футбол, за сметка на офанзивните действия.

Двубоят протече равностойно през всичките 90 минути. Само в последните 10 минути "шейховете" натиснаха здраво своя съперник, но не успяха да реализират гол.

Двамата треньори коментираха специално за Burgas24.bg  днешната среща.

"Не изиграхме добър мач. След мача в сряда и наличието н

© Burgas24.bg
а 10 нови състезатели в селекцията, този развой бе очакван и логичен. Ние все още не сме приключили комплектуването на нашия отбор, а и все пак играхме с лидера в групата. Нямаме амбиция да се борим за първите две места, така че не правим трагедия от този резултат. Аз ще съм доволен, ако в края на сезона завършим на трето място", бе коментарът на треньора на бургазлии Димитър Стойчев.

"Предпочетохме да играем на сигурно, но все пак щем не сме отбелязали гол, значи нищо не сме направили. Имахме по-чисти положения за гол, но накрая можеше и да загубим", бе лаконичният извод за мача на треньора на "кършаклии" Манол Георгиев.
Още по темата: общо новини по темата: 2
23.03.2010
19.03.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
"БУРГАСКА ГОРДОСТ": Стадион "Нефтохимик" е изрисуван целия с графити-образите на Тотко Дремсизов,Иван Притъргов,Владо Стоянов,Валентин Делиминков ит.н.....Събев и Балъков -гниди мръсни-вие плюхте на всички традиции в нашия град,ама как иначе като за вас те пет пари не струват-тези футболисти(всички до един уважавани от мен)-са защитавали цветовете на Ф.К.Черноморец Бургас,и са радвали с победите си всички нас през 70-те,но.....на стадион "Черноморец"-какво общо имат те с другия стадион,че сте им изтипосали ликовете на стената на "Нефтохимик" ???? Тотално се сринахте и унижихте вече с вашата наглост и безочие....Ще прогоните и малкото останали хора които все още ходят на мачовете на отбора ви.....ТОВА НЕ Е ЧЕРНОМОРЕЦ КОЙТО ХОРАТА ПОЗНАВАТ И ИСКАТ ДА ВИЖДАТ,,,,,АМА НА ВАС КВО ВИ ПУКА ?!
0
 
 
"БУРГАСКА ГОРДОСТ": Фенове на Нефтохимик нападнаха и почупиха рейс на Марица Привържениците причакали автобуса на Петолъчката Хулигани от агитката на Нефтохимик потрошиха рейса на Марица след мача между двата отбора, завършил 0:0. Инцидентът станал на пътен възел Петолъчката, където отборът от Пловдив спрял за почивка. Изневиделица от няколко коли изскочили вандалите и започнали да мятат камъни по возилото, вследствие на което били счуепени няколко стъкла. Нападателите били арестувани от сливенската полиция. "Жълто-сините" пък се прибрали с рейса на Гигант (Съединение), който гостувал на Ямбол. Това е пореден инцидент, в който се замесват фенове от агитката на Нефтохимик. След есенния мач между двата отбора привържениците нахлуха на терена и погнаха да бият играчите на Марица.
0
 
 
марица води само с 15 точки на долно езеровци ,значи до края на сезона ще са 27 ,това ми е скромното мнение ! само марица и кършияка !
0
 
 
Успех и на двата отбора. Поэдрави от Ботев Пловдив!!!
0
 
 
за жълтура дето се прави на интересен- бате по-добре млъкни, щото знаеш колко е гадно във В група и трябва единствено уважение да покажеш, че имаме 100 човека и нагоре агитка във В... много добре знаеш, че това е супер трудно. особено когато в града има урод с името черноморец в а група, и имат по 30 човека агитка всеки мач.
0
 
 
Г-н Събев ЛЮБОВТА С ПАРИ НЕ СЕ КУПУВА!
+3
 
 
Мача беше равностоен, жалко че в последните 10мин ги изтървахме. И двата отбора заложиха на сигурността и затова не стана красив мач.Това което най- много ме радва е любовта на бургазлии към отбора, както и това,че футболистите, въпреки възрастта си дават всичко от себе си, не заради парите, а заради обичта си към отбора. Шарани, докато не разберете това, никога няма да сте голям отбор като НЕФТОХИМИК!!!
0
 
 
Шматки убити като незнаете недейте да пишете .... ! Не само автобуса беше потрошен !
+1
 
 
"Дечо 1" чушко недоклатена първо никой не им е чупил рейса.2-ро недей ми говори,че ЦСКА,Левски или който и да е било са големи биткаджий Мога да ти кажа,че на НАФТАТА феновете са най-откачени в Източна България питай ЦСКА,Левски и Локо.Пд колко бой са яли така,че не ми лафи повече айляк..
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: