Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (2)
Балъков: Ако това е дузпа, то във всеки мач трябва да има по пет
Автор: Екип Burgas24.bg 09:03 / 04.04.2010Коментари (5)2223
© Burgas24.bg
Старши треньорът на Черноморец Бургас Красимир Балъков коментира след равенството с 1:1 обновения стадион „Лазур" в Бургас, че главният арбитър Христо Ристосков е допуснал грешка при отсъждането на дузпата в полза на Левски, от която „сините" поведоха в резултата. В крайна сметка домакините от Черноморец стигнаха до изравняване благодарение на фамозното попадение на капитана Пламен Крумов.

„Мисля, че стана хубав спектакъл. За първи път идват толкова много хора на стадиона и това е най-важното. На мен и клубното ръководство ни е ясно, че трябва да направим отбор, на който като му вкарат едни гол, ние да вкарваме най-малко два", коментира Балъков.

„Не мисля, че е имало стъписване заради многото публика. Започнахме си мача спокойно и даже имахме превес в първите минути. Важното е да има удоволствие в играта. Ако това е дузпа, което видяхме днес, на всеки мач трябва да се дават по 2-3 дузпи. Колкото и повторения да гледам. В такъв мач със зарад, какъвто днешния е срамно да се даде такава дузпа. Жалка ситуация. Още по жалко за Йовов който симулира. Ако Левски е стигнал толкова ниско да търси победата по този начин...", каза още спецът.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 6
03.04.2010
03.04.2010
01.04.2010
01.04.2010
01.04.2010
25.03.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Пред толкова хиляди зрители победата беше задължителна.Нищо че входа бе безплатен и имаше кебапчета и биричка за отскок.Жалко че пак разочароваха тези мангали които изобщо не знаят какво е марката Черноморец!
+2
 
 
Снощи се почуствах горд ,че съм Бургазлия.Единственото хубаво нещо което се случва в българския футбол,се случва в БУРГАС.Шопи,майни и гагаузи серат кръв,че това което се прави в БУРГАС не е в техните градове.Нали който и да се класира за евротурнирите пак ще дойде да играе в БУРГАС.Важното е ,че в БУРГАС се работи по Европейски и спортните успехи рано или късно ще дойдат.Не трябва да се обръща внимание на българската злоба и завист,а да се работи както до сега.Майната им на злобарите и завистниците! Успех на всички БУРГАСКИ отбори!!!
-2
 
 
Ако ти си българин, Черничък, трябва да търсим корените си мнооооого по на юг и на изток...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров пред "Фокус": Можеха по-рано да ни преместят, само нашите два мача не бяха изиграни
Григор Димитров атакува историята на Ролан Гарос днес
Григор Димитров с нов 1/8-финал на "Ролан Гарос" след епика на централния корт
Финала в ШЛ: Букмейкърите фаворизират Реал (Мадрид)! Възможна ли е изненада?
Григор Димитров ще довършва започнатото с Бергс днес на Ролан Гарос

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: