Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Балъков: Трябва да забравим Европа
Автор: Екип Burgas24.bg 16:37 / 10.04.2010Коментари (4)2438
© Burgas24.bg
Мениджърът на Черноморец Красимир Балъков сподели след поражението с 0:2 от Монтана, че е време отборът му да забрави за Европа, най-вече заради представянето на тима.

"Поздравявам отбора на домакините. Видя се, че дори и по-малките отбори могат да ни бият, когато не играем на 100 процента. Силите вече са изравнени. С така игра трудно можем да направим нещо в Европа и трябва да загърбим тази своя амбиция", каза Балъков.

„Все още не сме готови да издържим на напрежението в мачове, които трябва да спечелим задължително", добави мениджърът на „акулите".

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 5
10.04.2010
10.04.2010
08.04.2010
06.04.2010
06.04.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Долу писал някой че стадиона бил супер а някой замислял ли се е какво представлява стадион Черноморец? А?Не разбирам тези пари на Ершов що се харчат така престъпно?
0
 
 
"Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак." Балъков, това че си бил добър футболист и че си играл в европейски отбори, това че си виждал как се работи в тези клубове, и че си работил с добри професионалисти, не означава че и ти директно ставаш такъв, било то треньор, мениджър или каквато и да е футболна длъжност, даваща ти право да вършиш това което правиш в момента... С две думи: НЕ СТАВАШ
+1
 
 
да вземеш да забравиш и за Бургас много хубаво ще направиш
0
 
 
г-н Балъков откъде ги изрови тези халфове-найслабите в "А" група. Но Вие си ги харесвате , незнайно защо! Особено този Рене. Освен другото Черноморец нямаше чисто голово положение. Всеки трети пас бе грешен. Какви бяха тези дълги високи топки.Видях как трима от Черноморец искат да ипълнят фал, а пред вратата стояха едва други трима срещу целия отбор на Монтана. Този отбор се оказа отново по-грамотен във всяко отношение-индивидуално и колективно, тактически също. Вие нямате един играч, който може да надиграе един или двама и да създаде числено преимущество.. Както казах и преди мястото под средата Ви е сигурно с тези играчи.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: