Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
Балъков: Догодина ще се борим за ЕКТ
Автор: Екип Burgas24.bg 16:39 / 20.04.2010Коментари (30)2360
© Burgas24.bg
"Черноморец-Бургас ще се бори догодина за участие в евротурнирите", това обяви категорично мениджърът Красимир Балъков. Целта пред отбора е място в челната тройка, както и борба за спечелване на купата на България. Всякакво друго представяне ще се окачестви като неуспех.

„Поех отбора по средата на миналия сезон с 19 точки и през пролетта натрупахме 24 точки, за да завършим седми. Този сезон имаме вече 41 точки и по всичко личи, че ще подобрим постижението си. Имаме всички шансове да се класираме и по-напред. Затова в духа на стратегията ни да се изкачваме все по-нагоре е логично догодина да гоним място в евротурнирите", аргументира се Балъков. Той посочи, че смята да остави поне 70 процента от сегашния състав като ядро на тима. „През лятото ще искам да се разделим с по-малко състезатели и по-малко нови да привлечем. Нямаме намерение да продаваме. Ще са ни нужни най-много 4 нови попълнения. Един състав трябва да играе поне 1-2 години заедно, за да се разчита на успехи. Примерът е „Литекс", където играчите са заедно от 3 години и сега са фаворити за шампионската титла, защото отборът им е най-хомогенен", коментира 44-годишният специалист. Балъков призна, че Тодор Паланков от „Пирин" има предварителен договор и е сигурно ново попълнение на „акулите", които продължават да имат интерес към Драги Коцев, Иво Иванов и Даксон. „Следим и други играчи от българското първенство, както и от бразилското, но имена на този етап не мога да разкривам", отсече кормчията на бургаския футболен кораб.

Мениджърът е доволен, че настоящото българско първенство е станало много интересно заради нарасналата конкуренция. Той очаква до края да има още изненади и напрежението да се запази до последните мачове. „Ние сме страна, в която футболната култура е централизирана в София, но традицията „Левски" и ЦСКА да са по върховете този сезон е нарушена и това кара някои да твърдят, че първенството е слабо. Това не е вярно. Ако първенството стане още по-честно и коректно, ако се подобрят условията за игра по стадионите, качеството на футбола ще се вдигне още", коментира плеймейкърът на славната Пенева чета.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Относно статията -
цитат:
Целта пред отбора е място в челната тройка, както и борба за спечелване на купата на България. Всякакво друго представяне ще се окачестви като неуспех.
Ето това е приказка!!! За първи път ясно поставена цел пред бургаски отбор - призова тройка купа!!! Успех, АКУЛИ в оставащите мачове на първенството!!! Да наводним в синьо стадион "Лазур" в четвъртък!!!
+1
 
 
Не виждам смисъл от тези дрязги в стил "кой по-по-най"... Единствено тези "спорове" наливат вода в мелничките на Дражев и Порточанов... А и развалят добрата раздумка на по бира...
+1
 
 
нефтохимик 1962, понеже се заиграваш с историята - кажи ти колко пъти черноморец е бил закриван и преименуван от 1919 до сега поради политически, конюнктурни и финансови причини.....колко пъти черноморец е започвал от А окръжните групи, колко отбора в бургас досега са били сливани? е, нефтохимик е закрит 1 път и ти почна - еничари, събевите к*рви, дрън дрън.....по въпроса за 11 и 15 хил - колко пъти те питам и ти все мълчиш и заобикаляш темата за посещаемостта на ст.нефтохимик с които ти толкова се гордееш - кажи ми какви бяха онези 30 хил.....всичките ли не чоплиха семки и всички ли бяха верни до гроб ултраси със военни панталони, черни якета бомбъри и шалчета на устата, те кебапчета през живота си не са ли видяли и бира не са ли пили.....? а да те питам - понеже се правиш на хитър - ти на кой нефтохимик си фен - на строител, атлетик, черноморец поморие или на нефтохимик 1986.....понеже ако си на н 1986 значи се отказваш от историята на 1962 строител и си сменяш ника.....айде спри с драмата.....защо се дразните толкова че хората идват да гледат черноморец -аз знам простичко е - злобичка.....
-2
 
 
ХАхахахахахах скриха се като мишки и мноо заеквате бе що така :d:D:D:D:D
0
 
 
Станал съм бил агресивен?! Както виждате в коментара си не съм написал и 1 обидна дума за феновете на Черноморец Бс.И правилно попитаха колегите-за кой Чц сте??? За кой бяхте през 2005 когато и двата играеха в В група??!!! За Дражевия ли,или за ОФК-то на Йоан???Ако сте били за ОФК-то(сега Псфк)-защо си заебахте отбора и станахте фенове на отбор съставен от играчи на нафтата? нЕ ВИЕ не бяхте за никой тогава-на Офк-то имаше по-малко публика от колкото на Поморие .Вие сте фенове на по-силния,на по-модерния.Аз съм фен на Нефтохимик от 1981-или 16 години преди сребърните медали за които толкова някои стават банални.И кой е отбора на Бургас??? Бил Черноморец,а пък Нефтохимик бил на Камено?!!! ....Е добре умнико.значи отбора на Камено е вицешампион и носител на купи,и е играл в ЕКТ на "Лужники" срещу гранд като Локомотив Москва,а великия отбор на Бургас-веднъж в историята си сигна до "Кемал стафа" в Тирана....Искам да отговоря и за куцото,кьоравото и сакатото-Алабаланица-вече обясних че не става въпрос за буквалния смисъл на думата-а за фенския.Нашият общ работник отиде на мача със Сливен да яде кебапчета и да пие бира.Ако имаше и 1 лев вход -нямаше да съпи на стадиона.Той гледа само Ливърпул по тв,и ако го питаш на кое място е Черноморец,или къде играе Нефтохимик-ще мълчи като мушната гайда-ей такива са тези 11 000 дето пълнят стадиона....и как с Черно море имаше 1 000 човека -дето играе в ЕКТ,а със Сливен 11 000-дето изпада??!!!
0
 
 
Искате ли да уредим този спор с "кой е отбора на Бургас" с демонстративен юмручен бой на плажа на 27 юли от 17:26 минути - при "Тризъбеца"? ;)))
-1
 
 
"Кой Черноморец е отбора на Бургас "? - това беше право в десятката... :)))
-2
 
 
Дунав Русе ,престани да дрънкаш ! Това не са мазути,а жалки мижитурки! Това са еничари продали душите си за хубавия терен,добрите условия и жалката надеждица че един ден Балъка ще ги направи титуляри в ПСФК-то.ЧЦ-Поморие е по-измислен отбор дори и от Черноморец-Бургас-София-Конелиано.Истинските мазути са тези дето облякоха зелено-черния екип,и без пари,без медицинско обслужване и условия за въстановяване,без модерни съблекални,без реални шансове за мачове в елита се хвърлят в битката по калните и тежки терени на селца и градчета по В групата,в името и за славата на Нефтохимик.Хвала на тези момчета които останаха верни на отбора,на емблемата,на нас-дето заедно с тях се радваме на победите,тъжим за загубите.Хвала на Стамен Ангелов,на Дидо Лефтеров,на Мартин Теменлиев,на Роската Благоев-и другите дето не се поблазниха да облекат синия екип на тоя изродски отбор наречен кой знае защо Черноморец Поморие,който няма нищо общо нито с Поморие,нито с Бургас,нито с феърплея.Поклон пред тези момчета! Те са големи! Затова и Нефтохимик ще си остане винаги голям докато има такива играчи като тях,докато има и такива ветерани и такива фенове-независимо в коя група ще ни прати оня изрод Събев.А Черноморец Поморие-дори и до финал да стигне-си остава едно недоразумение без фенове,и без обичта на хората. С 2 думи-ку**ите НА СЪБЕВ !
-3
 
 
ТОВА СА СИ ЮНОШИТЕ И ФУТБОЛИСТИ НА НЕФТОХИМИК БЕ, ПИЧОВЕ! БРАВО НАФТА! СУПЕР СТЕ! Юношите на Нафтата пратиха Поморие на ПОЛУ-ФИНАЛА. Аз предвиждам че купа на България ще е за Черноморец-Поморие,г-н Събев няма да пусне сателитчето да играе в Европа. Бургаските таланти гният в Б група, а Балъков си пуска разни безиизвестни южноамериканци и африканци. Ясно е защо- с тях по-лесно се уреждат мачове.
-1
 
 
Манго стига лъжи,далавери и комисионни с чужденците.Не ти отива на името като футболист.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Александър Зверев трябва да направи услуга на Григор Димитров днес
Григор Димитров взе втория сет срещу Фриц с кански мъки
Един от близките приятели на Григор Димитров продължава напред в Рим
Българи се наредиха шести на СК по спортна акробатика в Бургас
Впечатляващо! Янко Янков разби нов конкурент в Звезде Гранда и доближава финала

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: