Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Нефтохимик обидени от пренебрежително съобщение от "Черноморец-Бургас"
Автор: Екип Burgas24.bg 15:38 / 23.04.2010Коментари (47)7806
©
Ръководството на Нефтохимик се излезе с декларация, в която изразяват недоумението си от прессъобщение за мача между юношите-старша възраст на "шейховете" и този на "Черноморец-Бургас", изпратено от пресслужбата на "акулите". В него отношението към тима на Нефтохимик е доста пренебрежително, като се използват фрази като "победа без достойна съпротива", "голова забава" и подобни. Оригиналът на прессъобщението от сайта на "Черноморец-Бургас" можете да видите от този линк.

Ето и декларацията на Нефтохимик:

"Бихме искали да изразим нашето възмущение от пренебрежителното и обидно отношение към младите футболисти на Нефтохимик. Трябва да напомним на пресаташето на Черноморец, че новосформираният отбор на Нефтохимик тепърва започва изграждането на своя ДЮШ, а също и да му припомним, че до преди няколко месеца футболистите на почти цялата сегашна ДЮШ на Черноморец носеха екипите на Нефтохимик. Жалко ще е, ако Евелин Кузманов е забравил, че и той е работил за Нефтохимик и подобно иронично и язвително отношение е обидно. Грамотните футболни хора знаят, че за изграждането на ДЮШ са необходими системни тренировки, терени и добра организация. Действия по осъществяване на всички тях ФК Нефтохимик е предприел едва от няколко седмици.

Отношението на ФК Нефтохимик към ПФК Черноморец е било винаги спортсменско и никой от ръководството и от отбора не си е позволил да допусне и най-малка форма на конфронтация между двата бургаски отбора.

Дълбоко се съмняваме ,че съобщението, което излезе в медиите, е координирано с ръководството на ПФК Черноморец. Надяваме се, че по никакъв начин не сте искали да обидите децата, които в момента се състезават за Нефтохимик, както и многохилядните фенове на нашия отбор. Сигурни сме, че в близко бъдеще нашите усилия за изграждане на Футболен клуб Нефтохимик ще дадат добри резултати както по отношение на мъжкия отбор, така и по отношение на ДЮШ. Тогава, само и единствено по правилата на Фейърплея и в дух на спортсменство, се надяваме да отговорим на язвителния коментар с победи не само в детско-юношеските формации, а и на ниво мъжки отбори!

от ръководството на ФК Нефтохимик 1986 (Бургас)







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
НЕФТОХИМИК (Бургас) - Розова долина (Казанлък) 28 април, сряда, 17:00 ч. Утре всички мощно на мача нека да подкрепим нашият любим отбор.
0
 
 
забрави да поздравиш и престъпника господин Събев които скоро време ще влезне в панделата :Д
0
 
 
този цитат е за тези които спорят на кой черноморец сме били фенове.....Отношението на ФК Нефтохимик към ПФК Черноморец е било винаги спортсменско и никой от ръководството и от отбора не си е позволил да допусне и най-малка форма на конфронтация между двата бургаски отбора..... никъде не се споменава нефтохимик 1986, атлетик, нафтекс, Строител, Локомотив Бургас, или ПСФК, ОФК, Вихър Айтос, Ботев Бургас А ДВАТА БУРГАСКИ ОТБОРА.....другото е ала-бала за юристи и въжеиграчи.....айде поздрави на ивайло дражев и христо порточанов (видните бургаски деятели, политици, мошеници, далавеаджии, циркаджии, че 50 % от тях и убийци бягащи от правосъдието вече 11 години ли станаха, не помня наистина загубих им бройката)
0
 
 
ама невръстните дечица снощи наистина са били без родителски контрол - псували са на воля.....иначе те истинските фенове на нафтата не биха се разсърдили на тези на черноморец, щото знаят че не те работят във пресслужбата на клуба, а бивши служители на нефтохимик.....показателно е че доста от тях бяха на последните мачове на ст.лазур, за което само получават моите адмирации, че са истински фенове на футболната игра идват заради цирка наречен А група.....както и ние сме ходили на мачове на нафтата когато мачкаха наред и сме се гордели с нефтохимик, не защото сме лицемери или сме фенове на по-силния на деня или по-модерния (както се опитва да внушава тука един - ще му спестя името), а защото защитават името на града, независимо нефтохимик бургас ли, черноморец бургас ли, порт бургас ли се казва.....
0
 
 
брей брей брей тц тц тц, то тая тема заприлича на дързост и красота.....ами евелинчо докато беше в нефтохимик/нафтекс си ги пишеше същите статии със бомбастични заглавия, епитети и метафори, тънък сарказъм и мелодрама.....с прости думи - журналист на заплата.....иначе тия момченца от евробилдинг наистина какво се намусиха? кога станаха футболни хора, кога пропищаха от липса на феърплей? аз доколкото знам единия няма 30 годинки още.....кога проплака, кога му подариха купите на нафтата, кога си присвои наистина великата школа на нафтата? ей това ако не е автореклама на евробилдинг (разбирай пропаганда).....ще вземат още малко да подпалят и гражданска война.....айде тогава да боядисаме главната от гарата до тройката в синьо, и от тройката до свободния в зелено, цацата да не се качват на 211, мазутите да не стъпват в 12ката.....и като ни се родят деца да ги щамповаме с емблемата на любимия си отбор.....заключение - добре сте си изкарали снощи.....а иначе на самата статия за мача между хлапетата има само няколко коментара (13 на брой до момента - почти 24 часа след публикуването).....поздрави от един трезвомислещ и зрял бургазлия
+1
 
 
Аз да питам 1 въпрос и някой отговори ли ми съвестно и правилно, спирам да пиша тук : Как можеш да откраднеш нещо, за което си дал пари, с една дума - си го купил?
+1
 
 
Става интересно! Смятах да си лягам,ама щом Сини Акули е тук ще има емоции.Или поне майтапи...
0
 
 
От такива статии, децата и младежите в ДЮШ на "Нефтохимик" могат само да се амбицират за реванш. В статията са засегнати футболните качества на опонента, които качества могат да бъдат подобрени с тренировки и воля за победа. За обида - едва ли има място да става на въпрос - просто няма такава... Има друг интересен факт - тази декларация "е изпратена по електронен път в спортната редакция на БТА"... в спортната секция на сайта на БТА няма и помен от такава декларация...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Олександър Усик пренаписа историята на бокса!
Григор Димитров няма да защитава финала в Женева
Световният тенис поздрави Григор Димитров
Бургас се включи в предизвикателството 1SEA
Страхотната новина за Григор Димитров е факт!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: