Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
10 "акули" паднаха от "шампиона" Литекс
Автор: Екип Burgas24.bg 21:29 / 25.04.2010Коментари (26)3604
©
"Черноморец-Бургас" загуби с 0:2 от Литекс. Бургазлии могат да имат сериозни претенции към съдийството, тъй като бяха равностойни на съперника до почивката, но след това Енис Хайри бе изгонен незаслужено и "оранжевите" овладяха инициативата. С тази победа ловчанлии са почти сигурния бъдещ шампион на страната, като водят на втория ЦСКА със 7 точки, 3 кръга преди края. "Акулите" не създадоха голяма съпротива на Литекс през първото полувреме, като единствено Марсио Нуньо застраши противниковата врата в края. Преди това Литекс имаха няколко добри възможности, но ги пропуснаха.

Играта се оживи след почивката. Още в първите минути на втората част Енис Хайри получи изключително пресилен втори жълт картон и съответно бе изгонен от терена. С 10 души "акулите" се прибраха да се защитават, но Литекс се възползваха от предимството си.

В 70-ата минута след добра атака и хубав извеждащ пас Ивелин Попов достигна до една топка на аутлинията и след като преодоля двама защитници на "Черноморец-Бургас" с точен изстрел вкара на Борел за 1:0.

10 минути по-късно Траян Дянков събори Нифлор за дузпа при безобидна ситуация в наказателното. Потърпевшият застана зад топката и вкара за 2:0. До края на мача нямаше много сериозни положения.
Още по темата: общо новини по темата: 4
28.04.2010
27.04.2010
26.04.2010
25.04.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Бат Велико носи - и на бой носи и на пиене и тухли четворки, ако трябва ще носи - ама това до отидеш да се правиш на фен пред момиче - егати мъжеството!!! Били сме криминално проявени клошари и наркомани-алкохолици, които се крием като мишоци и още незнам си какви бъртвежи. Това да фраснеш момиче обаче е върха на фенското-съвършенство - евала ви...
0
 
 
ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО, мили ми съграждани!!! До там ли стигнахте - да биете момичета? Какво още може да ви хрумне - да причакате някое дете ли - да го пратите в спешното? ГЕРОИ!!! След като всички 6 часа след коментара на blue blood си трайкате, дето все сте отворени за "справедливост и честност и нетраещи неправда" то ясно колко ви е доблестта - колкото на тези да изтрещят един на едно момиче... Един анонимник отговори - не сме ние - да бе - баба ми е- седи и дебне момичета да минат за да ги набие!!! Но кой ли пък да се разграничи от отрепките дето хулят, плюят, драскат, режат... КОЙ? Щом няма разграничение - всичките сте един дол дренки!!! БУРГАЗЛИИ - ЕВАЛА - ГЕРОИ!!! П*ТКИ!!!
-1
 
 
а ние да ви чакаме ли на спирката като се вращате от мача.аз лично видя ли мазут вече стрелям или режа!!!а този който ме удари ще бъде отпушен.как може да удариш момиче?мноо силен !
+2
 
 
Заслужена победа на Литекс! Поздравления за шампионската титла! Глупав червен картон! Глупав и втори червен картон след края на мача за Борел! Първия гол си беше съвсем редовен - но стана след като вече бяхме с човек по-малко... А не трябваше толкова елементарно да се стига до изгонването, колкото и да е провокиран Хайри... Не им парви чест на Ловеч, че се подиграха като пуснаха накрая "Бургаски вечери" - рано или късно ще им се върне последното!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: