Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Нефтохимик с минимална победа срещу Загорец
Автор: Екип Burgas24.bg 20:35 / 02.05.2010Коментари (14)3870
© Burgas24.bg
Нефтохимик постигна минимална победа при гостуването си на Загорец. Шейховете победиха с 1:0 в мач от 33-я кръг на Югоизточната "В" група. Гола вкара Пламен Димитров в 83-та минута.

В този двубой бургазлии не можеха да разчитат на много от опитните си играчи. Мирослав Косев, Тодор Киселичков и Милен Георгиев бяха извън строя. Това принуди Димитър Стойчев да заложи на млади играчи, които в крайна сметка се справиха.

"В предвид, че играхме предимно с млади момчета съм доволен. На моменти показаха това което искам от тях, но има още доста да се работи. Все пак съм доволен и най-вече от продължителната ни победна серия.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ИТД-Гигант (Съединение) се изкачи на 10-ото място във временното класиране в Югоизточната "В" група, след като печели с 3:0 служебно мача си срещу ФК Созопол от 34-ия кръг. Двубоят трябваше да се играе тази неделя в Съединение, но от управата на Созопол се обадили тази сутрин на шефовете на Зоналния съвет на БФС-Пловдив, че им се развалил клубния автобус и тъй като всички били запразнили, нямало как да го оправят до неделя. Тимът на ФК Арда (Кърджали) също няма да пътува през уикенда до стадиона в бургаския квартал Долно Езерово за мача си срещу Нефтохимик 1986 и "шейховете" също прибавят три точки на зелената маса вместо на зеления терен. Служебно 3:0 получава и ФК Димитровград 1947, тъй като комшиите от ФК Хасково хвърлиха кърпата по финансови причини още преди началото на пролетния полусезон в третия футболен ешелон на Югоизток.
0
 
 
Браво на дъртаците.Само на нефтокомик им били разрешили 11 смени за да могат пенсиите да изкарат мач до край.Но за жалост не стигнаха линейките да ги откарват до болницата та се наложило бай манго от камено да помага.АЙ МАЗГОчИИ ПОЗДРАВИ ОТ ФЕН КЛУБ ТАЛИБАН КАМЕНО.
0
 
 
Поредна победа на "зелената машина".На който не му отърва в човката. САМО НЕФТОХИМИК БУРГАС..успех момчета с ВАС сме.
-1
 
 
кво общо имат феновете с това ве, кретен?! кво да направим, че събев ни открадна стадиона, а за лиценза ни... еми шанс... и бтв какво те бърка теб?
+1
 
 
Успех момчета. Поздрави от Пловдив!!!
0
 
 
лудница беше, мега стабилна бройка, близо 90 човека!!! супер съпорт и еуфория, мача беше доста скучен, ония имаха корава защита, трудно пробиваха нашите, но все пак намериха пролука, гола беше фантастише! ВЛИЗАМЕ В Б, САМО НАФТА!!!
0
 
 
Победа, и пак победа! Ние пеем само за победа! Мачкай нафта!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: