Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
„Черноморец” отделя специално внимание за Камбуров и Генков
Автор: Екип Burgas24.bg 13:26 / 06.05.2010Коментари (2)736
©
„Наясно сме, че Камбуров и Генков са футболистите на „Локомотив", от които произтичат най-опасните ситуации и затова ще им отделим специално внимание", заяви мениджърът на „Черноморец - Бургас" Красимир Балъков преди гостуването на столичните „железничари" в 29-ия кръг на „А" група на 9 май /неделя/.

„Чака ни мач за престиж. Сметките показват, че трудно бихме постигнали нещо повече от петото място. Само с много късмет и две победи до края може да сме четвърти. За нас класирането не е най-важното. По-важно е да покажем, че можем да играем добре и да побеждаваме. Тази пролет взехме малко точки навън, а следващата година ще ни трябват повече с оглед на целите ни. Затова още в София ще се опитаме да покажем друго лице и да си тръгнем с трите точки. За „Локомотив" мачът е един от най-важните, докато при нас напрежение няма, отборът е спокоен", добави Балъков.

На конкретен журналистически въпрос дали други отбори са предлагали на „акулите" стимули за победа над „Локомотив", мениджърът отговори категорично, че не само за този мач, а откакто той е на кормилото на бургаския тим, подобни оферти не са били получавани.

За двубоя в неделя „акулите" са лишени единствено от услугите на контузения бразилски централен защитник Габриел Атц. Отборът ще пристигне в София в събота следобед и ще направи тренировка.

Балъков посочи, че изпълнителният директор на клуба Фреди Бобич е в Австрия, където опитва да промени датите за ползване на бази за лятна подготовка. Тези дни стана известно, че БФС измества старта на новото първенство в „А" група с една седмица по-рано, а черноморци вече бяха уточнили програмата си.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ами то хубаво,ама ще се изръсите сумати пари пак,а няма гаранция ,че ще играят тъка както до сега.Според мен няма смисъл от гръмки трансфери,а по-добре да се вземат момчета които показаха ,че играят мн.добре през сезона,млади и с переспектива
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Олександър Усик пренаписа историята на бокса!
Григор Димитров няма да защитава финала в Женева
Световният тенис поздрави Григор Димитров
Бургас се включи в предизвикателството 1SEA
Страхотната новина за Григор Димитров е факт!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: