Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Черноморец удари ЦСКА с 2:0
Автор: Екип Burgas24.bg 19:54 / 16.05.2010Коментари (14)3854
Черноморец победи с 2:0 ЦСКА, в последен двубой за сезона. Мачът бе двуостър и интерес, а попаденията за "акулите" бяха дело на Виктор Фернандес и Ектор Гонзалез.

Бургазлии започнаха ударно двубоя с "гол от съблекалнята". В 6-та минута Виктор Фернандес бе изпуснат от защитата на ЦСКА, напредна и с техничен удар прокара топката под плонжа на Чавдаров за 1:0.

След този гол играта се отвори и двата отбора заредиха атаки към двете врати.

Добри шансове се откриха пред играчите и на двата отбора, но те ги пропиляха и резултата до почивката не бе променен.

След почивката мачът отново се развиваше двуостро, с атаки и към двете врати. Черноморец обаче отново издебна своя момент и нанесе втори удар. В 52-та минута Пламен Крумов пусна перфектен пас към Гонсалес, който някъде около мястото за изпълнение на дузпа прехвърли Чавдаров с прецизен удар за крайното 2:0.

 







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Браво АКУЛИ мачкай гадната чорба,а и след мача го отнесоха миризливците червени.ХАХАХА.BLUE SHARKS FOREVER
0
 
 
Ами хайде и аз да изкажа мнението си за билетите,макар че това не засяга нашия клуб.След като мачовете са безплатни-входа трябва да е напълно свободен-т.е. -да няма билети и електронни броячи които само затрудняват и забавят влизането на хората-както беше преди на мачовете на Нефтохимик.Така на практика ще могат да влизат неограничен брой зрители-и 30 000 да дойдат-ще влязат.Ако пък е задължително да има билети заради томболите или заради някакви данъчни разпоредби-то тогава да се раздават от стюардите на входовете-така ще се получи-1 зрител-1 билет ,и няма да има злоупотреби и няма да се получава така че стотици билети да се хвърлят по кошчетата за боклук неизползвани.
+2
 
 
Аз предпочитам времето, когато билета беше 7 кинта пред безплатните билети сега. Ето, вчера например чаках с часове на една километрична опашка на касите на стадиона от обяд до към 4 часа и пак останах без билет. Няколко хиляди останаха извън стадиона без билети, защото свършиха, а вътре останаха няколко хиляди свободни места. Ако наистина продължи практиката с безплатните билети трябва да пускат и по няколко хиляди билети без места за да се напълни наистина стадиона. Желаещи има. А най-добре е входа да си е платен. 7 лв наистина е малко дебело за нас, но едно 3-4-5 лв. е нормална цена и стадиона ще се пълни нормално.
+2
 
 
Билетите трябва да струват примерно 2 лева,защото много хора в момента вземат по 10-15 билета без да са им нужни всичките и много хора които найстина искат да отидат на мача остават без билети и немогат да влязат на стадиона.Това,че са без пари билетите неозначава,че селяците трябва да пълнят торбите с билети!Вземи си толкова колкото ще ти бъдат нужни.Много хора останаха извън стадиона заради Ганьовщината на някой.
+2
 
 
и пак няколко хиляди не успяха да влязат на стадиона и слушаха отвън, жалко, дано измислят нещо по въпроса и скоро стадиона наистина да е пълен!
-3
 
 
още доста ще трябва да се потрудите,за да напълните стадиона, както ние го пълнихме ,преди 10 години.честита победа
+4
 
 
Няма какво повече да кажа от това ЕВАЛА НА АГИТКАТА!!!! Браво на всички и футболисти и фенове за невероятното шоу!!! Приятна почивка преди следващия сезон!!! Поздрави за нормалните фенове на Нафтата - УСПЕХ!!!
+2
 
 
Браво АКУЛИ догодина още по-нагоре!!!!! Страхотна атмосфера!!!!
+2
 
 
Скивайте ся кво става! Коментари-няма.Шараните чакат някой мазут да напише някоя глупост,и да го запукат.Мазутите и те-същата "тактика"....и ще стане една нет-касапница-не ми се мисли. И Черноморец и Нефтохимик днес бият с 2:0-ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ !!!
-1
 
 
Ахелой шампион на А-окръжна група (Бургас)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: