Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Денис Ершов гони Събев и Балъков от Черноморец?
Автор: Екип Burgas24.bg 12:58 / 02.07.2010Коментари (18)5252
© Burgas24.bg
Членът на надзорния съвет и акционер в "Петрол холдинг" Денис Ершов обвинява Митко Събев в сериозни престъпления и документни измами, съобщи в. "Труд". Той е подал тъжба до върховната касационна прокуратура. Бизнесменът Денис Ершов твърди, че Митко Събев, сочен за един от най-богатите българи, го е представлявал незаконно на заседание на надзорния съвет, състояло се от 9,00 ч на 27 май 2010 г. Но само 15 минути преди това Ершов пред 4-ма свидетели е оттеглил пълномощните, с които Събев има право да го представлява на събранията на ръководството. Бизнесменът се усъмнил в някои от действията и коректността на съдружника си и същия ден писмено го уведомил, че оттегля пълномощните си за двете дружества.

Заседание обаче се е провело и Събев е взел решения, които противоречат с желанията на Денис Ершов. В последствие между двамата е прераснал скандал, заради измама с документи извършена от Събев, според Ершов. По време на една от караниците Събев дори е заплашил литовския бизнесмен: "Ще ти взема всичко. Имам връзки навсякъде - и в правителството и пред данъчните, и в съда, и в прокуратурата. Не можеш да направиш нищо срещу мен. Заплаши и живота ми с думите: "Ще те очистя", и категорично заяви, че ще отнеме всичките ми акции в "Петрол холдинг", твърди Ершов.

Според жалбата, Събев дори е източил 170 млн. лева за няколк години, твърди "Спортлайн". Една от схемите за източване е през футболния "Черноморец-Бургас". Именно това ще една от първите задачи на Ершов, ако изгони Събев от Петрол Холдинг. Той ще смени ръководството на "акулите" и ще спре излишните, според литовския милиардер, разхищения, които се правят. Ако Събев си тръгне, с него най-вероятно ще си замине и приближените му в тима, начело с мениджъра Красимир Балъков.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
хаха повод за мазута да се радват като вярват на всичкорповярвайте вашия отбор го няма и няма да го има за нас не се тревожете .
-1
 
 
айдеееее честито! добре, че истината лъсна наяве ;) събев си е класен мошеник, но никой не вярваше, а сега да ви е честито шаранчета ;) за 3 години над 30 милиона загуби, за ква реформация ми говориш не мога да разбера?! ще ви затрие, не са му нужни повече разходи на човека.
0
 
 
Денис Ершов заедно с Майкал Чорни бяха изгонени от България за далавери(бяха обявени за персона нон грата) но въпреки това клубовете им оцеляха.Ако Събев нямаше гръб извън родината едвали щеше да се държи така а и друго защо не ивестира Ершов в Литовски клубове а все в наши.Пък и никаде не пише че се отказва от черноморец а само ще го реформира.
-2
 
 
Парите изчезнаха от "Петрол" за две години, възмутен е литовският олигарх Неформалният лидер на "Петрол" Денис Ершов хвърли тежко обвинение върху собственика на Черноморец Митко Събев. Литовският милиардер обвини футболния бос, че за две години е източил 170 милиона евро от фирмата! Ершов подозира, че една от схемите, за преразпределение на парите е ФК Черноморец. Както е известно само преди седмица Събев има глупостта да направи обществено достояние финанссовите разчети на клуба, което окончателно е разгнневило Ершов. От сметките се вижда, че само за 2008 и 2009 година в бургаския клуб са потурчени над 23 милиона лева. За 2010 г. сметките са за около нови 14 милиона, което означава, че само за три години Черноморец ще похарчи за едно пето и две шести места колкото Литекс за три титли, четири купи и 10 сезона в турнирите!
на 02.07.2010 г.
-2
 
 
Според жалбата, Събев дори е източил 170 млн. лева за няколк години, твърди "Спортлайн". Една от схемите за източване е през футболния "Черноморец-Бургас". НЕ ! НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ! Митко Събев е използвал Бургаските отбори за да източва пари !? Играел е задкулистни игри ! Не вярвам ! Това е невъзможно . Той е такъв добър човек . Загрижен за Черноморец и бургаският футбол .... Това звучи толкова абсурдно , колкот някой да ми каже , че заедно с Йоан Костадинов са планували да строят хотелска верига на мястото на стадиона на Черноморец и затова са прецакали футбола и са взели стадиона на Нефтохимик ....
-2
 
 
И изведнъж кебабпчетата спряха :D :D :D
-3
 
 
заплашванки със смърт и прочие. интересна е сега позицията на общината,дали ще продължи да е част от черноморец. много интересно взе да става :)
+3
 
 
спокойно ние да не се казваме Нефтохимик.ние се качихме от 2006 В група 2007 Б група 2008 А група пък вие 2 година сте във В група и за кранчето не са притеснявайте ще нмерим друго ние да не сме заспали мърди като вас.
+3
 
 
а ми чи то само само митко събев ли е крал искараха Черноморец крадци ми ЦСКА ми ЛЕВСКИ ми Локо Пловдив те като перат пари.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Цанко Цанков постигна нов световен рекорд
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Двама аут за домакинството на ОФК Несебър срещу дубъла на Лудогорец
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: