Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Владо Стоянов: Вместо резерва на недоказани вратари в Черноморец, играя в ШЛ
Автор: Екип Burgas24.bg 18:28 / 05.08.2010Коментари (10)2504
© Burgas24.bg
Българският вратар Владислав Стоянов, който класира своя отбор Шериф Тираспол в последния етап преди групите на Шампионската лига даде интервю  часове след двубоя с Динамо Загреб. Стоянов спаси 3 дузпи, но пропусна 11-метров удар. Въпреки това с изявите си в рамката бившия футболист на Черноморец донесе победата на своите.

"Герой не мога да кажа, че се чувствам. Това ми е работата. Миналата година Шериф играл в групите на Лига Европа. Сега е нормално да играем в Шампионска лига. Дано ни се падне по-лек съперник. Още не съм гледал вариантите за съперник, тъй като се прибрахме доста късно", каза Стоянов.

Вратарят призна, че сам е пожелал да изпълни дузпата. "Аз пожелах да изпълня дузпа. Бях уверен. Нашият отбор е млад, у нашите футболисти имаше притеснения, бяха и изморени. Реших да се нагърбя, но за съжаление изпуснах. Мисля, че после се реванширах", допълни футболистът.

Владо Стоянов коментира и ситуацията си около бившия си отбор Черноморец. "При положение, че в Черноморец щях да играя в дублиращия отбор и да съм резерва на някакви недоказани вратари, сега съм в Молдова, играя Шампионска лига и получих повиквателна в националния отбор. Чувствам се много добре. Всичко е перфекно. Условията са невероятни. Хората ме уважават и залагат на мен", каза Стоянов.

Футболистът получи скоро и първата си повиквателна за националния отбор за контролата с Русия. "Надявах се за националния отбор. След отказването на Митко Иванков се освободи едно място. Надявам се да бъда част от този тим. Нека да продължа да играя по този начин", заяви Стоянов.

Вратарят има договор за 3 години с молдовския тим. "Надявам се с добри мачове да се трансферирам. Шериф развива футболисти и продава футболисти. Организацията в клуба е на много високо ниво. Българските отбори могат да мечтаят. Има уникални условия и база. Само Черноморец в България може да се равнява в момента с Шериф", каза още Влади Стоянов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
владо направи наистина една много глупава постъпка в германия, за която беше наказан наистина доста сурово, но след това беше продаден в отбор, който по неговите думи, цитирам "Шериф развива футболисти и продава футболисти. Организацията в клуба е на много високо ниво. Българските отбори могат да мечтаят. Има уникални условия и база. Само Черноморец в България може да се равнява в момента с Шериф". все пак той е доста млад и талантлив, бъдещето е пред него;)
+2
 
 
Кви фенове бе панелен плъх вие сте 5 човека!
-3
 
 
Владо, знаеш, че феновете те обичат и където и да играеш си завинаги един от нас!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: