Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Ганчо Евтимов става старши-треньор на Нефтохимик, Стойчев поема ДЮШ
Автор: Екип Burgas24.bg 16:52 / 27.08.2010Коментари (13)2401
© Burgas24.bg
Димитър Стойчев отстъпва поста на Ганчо Евтимов
Ганчо Евтимов е новият старши-треньор на Нефтохимик, научи Burgas24.bg. Бившият защитник на "шейховете" сменя досегашния наставник Димитър Стойчев, който ще поеме детско-юношеската школа като директор. Помощник-треньор остава Георги Чиликов.

От началото на сезона Нефтохимик постигнаха две победи - над Габровница и Розова Долина. "Зелените" стартираха и участието си в турнира за Аматьорската купа, където разгромиха като гост Созопол. В следващия кръг тази неделя Нефтохимик приема в първо домакинство в Бургас Асеновец.

Децата и юношите (младша възраст) на клуба пък постигнаха две победи над отборите на Черноморец (Поморие) в турнира за Купата на БФС. Децата на Нефтохимик се наложиха с 6:0 над поморийци, а по-големите биха с 4:1.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
добре де, след добри резултати в контролите с престижни съперници, три победи като гост в много сгъстен цикъл, в крайна сметка да отрежеш главата на треньора - в случая легендата на клуба - човека емблема димитър стойчев - като прехвърлянето му при юношите си е чисто понижаване в длъжност си е малко странно. Ок, играта била слаба - ами по-добре грозна победа отколкото красива загуба, още повече че става въпрос за връщане в Б група и всяка победа е безценна.....в крайна сметка това си е работа на ръководството, винаги могат да върнат стойчев на поста - все пак не са го изгонили от клуба безвъзвратно - може да се превърне във димитър пенев за нефтохимик - когато има трусове винаги да го викат за сташи докато се намери достоен треньор.....
+3
 
 
Стойчев загатна за неуредици и недостиг на пари ( уронване " имиджа" на спонсора ) веднага му затвориха устата, сега идва логичното отстраняване от " А" отбора!?
на 27.08.2010 г.
+4
 
 
Много отбори ще изгорят тази година. Може би ще влезем заедно с жълтите, но въпроса е после какво ще правим като няма лев.
-3
 
 
Смяната явно е заради слабата игра, въпреки че резултатите досега са стопроцентови! Ако не успеем да влезем в по-горна група тази година няма да е трагедия. Важно е не толкова кога ще влезем, а с какви цели, перспективи и т.н.
+4
 
 
не че ми е работа да се бъркам във делата на вашия отбор, но ден преди домакинския мач да се сменя треньора - и то доказал се неведнъж срещу грандовете в бг футбола - онези погроми над левски и цска, които ще се помнят дълго - за ганчо евтимов (нищо против него- наистина легенда, но опита му като треньор е нула) както казва един юзър по-долу - що за експеримент и какви са наистина мотивите на ръководството? дано не е това което си мисля - че има напрежение от лятото със стойчев когато пак го бяха заменили, макар и само за един ден със същия тандем евтимов-чиликов.....дано не съм прав......
0
 
 
"Може да е част..." - каква е тази конспиративна теория? Пък и сами виждаме от 3-те досегашни мача, че младите играчи имат много път да извървят, за да претендираме за нещо значимо като класиране и стойностно като качество на игра. И нека си гладаме в нашата паница - защо трябва непременно да търсим задкулисен противник. Най-малкото пък Ботев - след финала 2000 г. са едни от малкото, с които имаме нормални отношения.
-1
 
 
Може да е част от плана за вкарването на Ботев в Б :)
+2
 
 
Ужас, няма логика, Димитър Стойчев е правилният човек за старши- треньор !
+2
 
 
Крайно неприятно.... Ганди няма никакъв опит като треньор що за експеримент?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: