Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Нефтохимик разгроми Асеновец при първото домакинство за сезона
Автор: Екип Burgas24.bg 20:21 / 29.08.2010Коментари (26)5381
Нефтохимик постигна трета поредна победа в първенството на Югоизточната "В" група за сезон 2010/11, предаде репортер на Burgas24.bg. "Шейховете" разгромиха с 5:1 Асеновец и продължават да бъдат без загубена точка в шампионата. Двубоят бе дебют на Ганчо Евтимов като старши-треньор на Нефтохимик.

Първото полувреме бе по-равностойно, като все пак Нефтохимик успя да се прибере на почивката с гол преднина. Автор на единственото попадение около 25-ата минута бе Митко Трендафилов.

След почивката "шейховете" обаче категорично надиграха съперника и логично вкараха 4 гола, а гостите успяха да реализират само едно почетно попадение. Първо се разписа Милен Георгиев, който вкара удвои преднината на "зелените". Гостите върнаха едно попадение за 2:1, но с голове на Александър Дерменджиев, отново Милен Георгиев и Георги Цъцърски, футболистите на Нефтохимик оформиха 5:1 и зарадваха почти пълния стадион в Долно Езерово при първото домакинство за сезона.

 

Още по темата: общо новини по темата: 3
29.08.2010
27.08.2010
24.08.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Няма смисъл да се впрягаме ние и ботевистите , само с 1 щракване на Боби Михайлов да каже да влизат отбори в Б със стабилни финанси и да се подкрепят отборите с фенове и тогава и Нефтохимик и Ботев ще играят в Б защото се вижда че тея 2 отбора са много много над другите и няма да е заслужено отбора на половината Пловдив и на 90% от Бургас да не влезе за сметка на някое отборче като Симитли,Рязград,Лом и тем подобни села
0
 
 
Благодаря на всички за топлите думи! :) Браво за победата, смело напред!
0
 
 
Абе вие луди ли сте,кви 500 човека?Стадиона към края на първото половреме се понапълни,само сектора от дясно на агитката не беше пълен,имаше и правостоящи.Поне според мен около 1500 човека имаше,ако не и повече.
0
 
 
Незнам за вас, но за мен единственото радващо са 3-те точки и резултата 5:1. В защита доста се пропуквахме и само опита на някой състезатели предотвратиха повече от един гол в нашата врата. Иначе Асеновец стоят доста добре на терена и са наредени прекрасно от треньора им, но въпреки колебливите ни игри днес създадохме поне 4 пъти повече положения отколкото те.
0
 
 
Браво на Нефтохимик!!!Дано да продължават със същите резултати.Ако е вярна приказката ,че денят се познава по сутринта ,то тогава се очертава една страхотна година за БУРГАСКИЯ футбол.
http://www.facebook.com/martin.zranchev
+5
 
 
Ами.. 4:0, поне 5-6 чисти пропуска.. около 7000-8000 на стадиона. Получи се празник за Пловдив :)
-1
 
 
Поздрави на футболистите и нашите фенове! Разбирам , че мачът е бил много интересен и е добре, че сме победили с добра игра! Успех на Ганди в попрището!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: