Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Нефтохимик разгроми Левски (Карлово) като гост
Автор: Екип Burgas24.bg 19:14 / 05.09.2010Коментари (49)5594
© Burgas24.bg
Нефтохимик излезе на върха в класирането на Югоизточната "В" група след като разгроми като гост Левски (Карлово) с 5:0, предаде репортер на Burgas24.bg. С тази победа слеф 4 кръга "зелените" имат пълен актив от 12 точки на върха, заедно с Ботев Пловдив и Созопол, но бургазлии са с най-добра голова разлика. Все още между трите отбора, които заедно с Ботев Гълъбово ще са основните конкуренти за призовите места, не е имало директни двубои.

Двубоят премина под диктовката на Нефтохимик. Първото полувреме завърши при резултат 1:0, като голът реализира Митко Трендафилов. След почивката "шейховете" подобриха още повече играта си и вкараха нови 4 гола. Точни бяха Сашо Дерменджиев, Милен Христов, Габриел Генчев и Милен Георгиев в последната минута на мача.

"Много хубав терен и добри условия за футбол има в Карлово. Получи се добър мач за нас. Вижда се че вече има облик отбора след първите по-слаби кръгове", заяви след края на срещата изпълнителният директор на тима Благомир Митрев.
Още по темата: общо новини по темата: 1
01.09.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
на тия жълти, които се надъхват да се бият, че чак "пак" щели да ни наритат задниците да ги питам - горди ли сте, че скочихте 120 на 20 и пак не успяхте да докоснете никой? само в мокрите ви сънища биете някой май май, и то естествено к*****ската ;) сто процента сте 15 годишни превъзбудени кежуал-ултрас-бели кецове и фалшиво фред пери-псевдо-хулиганчета, които се надъхват в нета и подклаждат напрежение. к*р за такива като вас, точните ботевисти никога няма да направят такова нещо. живейте си във вашия измислен свят на комплекси и омраза, боли ме к**а кво мислите. за стадиона е излишно да се говори - комичен е, но това е положението. и ние не искаме да играем в Долно Езерово, но свободата иска своите жертви, а ние я постигнахме, така че се съобразяваме с това. Ясно е, че сме двата най-добри отбора в групата, нормално е ние да вярваме, че ще сме първи, а вие обратното. аз ще се радвам и двата отбора да играят догодина в "Б" група. Но докато има такива предрусали лапета, които се правят на мъже в нета ще има напрежение между агитките. Поздрави на всички точни бултраси, на тия филмари хулигани - мекия!
http://www.facebook.com/martin.zranchev
+1
 
 
И направете нещо със стадиона.. че тези къщички в Долно езерово... незнам как ще ни събере, пък и е смешна работа :)
http://www.facebook.com/martin.zranchev
+2
 
 
Ясно е, че и двата отбора ще влязат в "Б".. просто Ботев ще са първи!!!
-1
 
 
Ей превъзбудени канари вземете малко се успокойте ясно е че и на вас ще ви сложим 4,5 ;) айде успех дано след година се завърнете в Б група :)
+1
 
 
Не мога да разбера от къде тая омраза към Нефтохимик и Бургас. Всичко тръгна от оная ши**на декларация или пловдивчани наистина са толкова комплексирани
на 06.09.2010 г.
-1
 
 
Сопотските селяндури кво са се разбунтували?! Мощно да сте красиви, верни и борбени, само че на друго място. Ние не правим на големи-ние сме.
-1
 
 
Това паламуди е много оргинално,се едно на вас да ви викат вагони
0
 
 
еййй паламудиии,майка ви да е*а!наистина ще има счупени муцуни в бургас!
+1
 
 
нещо на големи се правите а? деклараций и приказки които не ви отиват. май пак ще трябва да ви наритаме задниците а
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: