Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Нефтохимик с грешна стъпка в Димитровград, прави 0:0
Автор: Екип Burgas24.bg 18:49 / 12.09.2010Коментари (31)4126
© Burgas24.bg
Нефтохимик направи грешна стъпка в борбата си за завръщане в професионалния път. В мач от 6-ия кръг "шейховете" завършиха 0:0 като гост на Димитровград, като загубиха първите си точки в шампионата до сега. Бургазлии напълно владееха събитията на терена, но така и не стигнаха до гол. През второто полувреме при доста спорна ситуация бе отменен гол на Милен Христов заради нарушение в атака. Почти всички футболисти на Нефтохимик пък получиха пресилени жълти картони.

Почти целият двубой премина пред вратата на Димитровград, които обаче се защитаваха добре и имаха една добра контраатака, но не успяха да вкарат гол. Нефтохимик също стигна до 2-3 по-чисти ситуации, но футболистите не бяха достатъчно концентрирани в последния удар преди гола.

"Приемаме равенството и продължаваме напред. Контролирахме събитията, но в последния етап от атаките бяхме неуверени. Съдийството не беше адекватно, показаха ни нереално много жълти картони. Отборът на Димитровград се защитаваше добре, организирано, има много млади момчета в този тим", заяви за Burgas24.bg изпълнителният директор Благомир Митрев.

В сряда "шейховете" играят със Созопол за Купата на България. Следващият мач на "зелените" от шампионата е срещу Загорец в Долно Езерово идната неделя.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Желая всичко най-добро на нафтата,но първото място мислячче е ясно оше преди да започне първенството.
+1
 
 
Споко Нафта. Честно казано не мога да ви пожелая 1-то място за сметка на Ботев, но ви желая всичко хубаво.
+6
 
 
Момци, кофти резултат, обаче и ние се измъкнахме оттам с "гол на мъка" в края на мача. Проблемът е, че в Харманли ще ви е по-лошо - не се заблуждавайте от нашия резултат там. Дано пак има бараж от нашата група и втория отбор влезе в Б - сегашната ни В група е по-силна от Източната Б.
-4
 
 
Споко мазути, бием Ботев и пак сме на върха! ;) НАФТА ЗАВИНАГИ!
+3
 
 
споко бургазлийчета! Вие си свикнахте в тая група така,че още година две.... кво ви пука! А тва с БФС-то... ако ви чуят в Пловдив ще се смеят години наред! БФС мрази всичко освен шопската помия така че не си мислете че ще помага точно на нас! Пък и мисля че няма да имаме нужда от тях! Не я и искаме! Ако не ставаме за по горна група по добре да не ходим! Както се казва,..... само сабя ще покаже! Айде със здраве пък ще се видим тая година към края.....
+3
 
 
аре бре НАФТАДЖИЙ стегнете се малко бре.кви са тия X-ове.след 2 години трябва да имаме 3 отбора в А група(+Черноморец Поморие).защо не и Несебър.трябва да станем тука малък бастион за всички шопски отбори.
+4
 
 
кофти, много кофти! но има още много време да се поправи грешката, а тия димитровград явно доста са нахъсани срещу грандовете в групата, играят на нож!
-5
 
 
Кофти пичове,кофти!!!Много ранна грешна стъпка.Майните трябваше да ги притискаме по-дълго време.Ясно е ,че ако се се наложи от БФС ще се погрижат майните да са първи, но трябваше да не вдигаме толкова рано бялото знаме.Не се надявайте на второ място да праща в по горна група.Догодина "Б" групата ще е само една и е химера да очакваме от "В" група да влезе и отбор класиран на второ място.Много ме е яд мамка му!!!!!
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-2
 
 
Нищо страшно не е станало! Има много срещи още, а и докато не са минали преките двубои с Ботев (Пд) е рано да се говори за откъсване на някой. Резултата днес показва и че играем честно. Друг е въпроса защо - така искаме или не можем по друг начин! Обичам те Нефтохимик!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Трима българи са на полуфинал на сингъл на тенис турнира в Бургас
Слаба психика ли? Григор Димитров е сред лидерите в света по този показател
Христо Захариев отново е на линия за "акулите"
Кметът на Бургас не спази думата си към Черноморец
Черноморец отстрани Левски в плейофите на НБЛ

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: