Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черноморец-Бургас и Сливен направиха нулево реми
Автор: Екип Burgas24.bg 18:39 / 13.09.2010Коментари (20)2142
В последен мач от 6-ия кръг на първенството в "А" група "Черноморец-Бургас" и "Сливен" завършиха наравно - 0:0. "Акулите" изиграха домакинството си на стадион "Хаджи Димитър" в града на 100-те войводи, тъй като на "Лазур" в Бургас тече рехабилитация на тревното покритие.

През първото полувреме съперниците си размениха по няколко опасни положения пред двете врати. Черноморци могат да съжаляват за опасни изстрели край вратата на Дос Сантос и на два пъти на Йохен Зайц.

Шест минути след почивката Адриан Фернандес пропусна от чиста позиция. В средата на полувремето Явор Иванов от тима на "Сливен" стреля силно от 30-ина метра и след намесата на Борел топката се отби от левия страничен стълб. Отлично в игра като резерва се включи новото попълнение на черноморци Муса Коита, който увеличи мощта и остротата на атаката. Именно таранът нанесе коварен удар с глава в 71-вата минута, но вратарят Караманов спаси. Минути по-късно и Марсио Нуньо се размина на косъм с откриване на резултата. В 79-ата минута централният нападател на "войводите" Деян Христов шутира опасно от фаул, но Борел отби. В продължението на редовното време резервата Мартин Тошев можеше да донесе трите точки за символичните домакини, но пропусна от удобна позиция.

С 14 точки "акулите" са втори във временното класиране и на 18 септември /събота/ гостуват в 7-мия кръг от първенството на "А" група на "Литекс" в Ловеч.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА, каква е историята на черноморец бе олигофрен? едно 5то място за 90 години, да не говорим, че сегашния ч-ц няма нищо общо със стария. имаме много повече успехи от вас, вие никога не сте били фактор нито като отбор, нито като публика. стадиона не съм го построил аз, нито ти. стадиона беше построен за отбора на Нефтохимик и следователно за нас той е нашия храм и винаги ще бъде, независимо от цвета на седалките. смятай и колко си фен на ч-ц щом нямаш нищо против да играете на нашия стадион. пълна мижитурка. говориш ми за история и традиции, а ти самия не ги почиташ и уважаваш, щом не искаш да се върнете на вашия стадион.
+1
 
 
Абе,нали се разбрахме,че си прост,защо пак го показваш.Ти какъв стадион построи бе,че му казваш ''свой''или ''наш''? Кои сте Вие,отбор кръстен на местен завод?Вие ли се обявявате за отбора на Бургас?И стига си купувал и продавал,научи се да броиш първо...Историята на Черноморец,никога няма да я имате
0
 
 
абе кви глупости пишете, че това бил стадиона на Бургас?! стадиона е на Нефтохимик, вашия стадион е в комлука. винаги е било така, така и ще бъде. вярвам, че истинските фенове на шарана искат да играят на техния си стадион. лошото е, че се навъдиха някакви нови фенчита на бургаския футбол без капка футболна идентичност, които не знаят нищо за двата отбора отпреди 2 години. на всички, които не знам защо ни викат, че сме от Камено искам да им припомня някои факти - вие сте айтоски отбор с лиценз на отбор от Айтос. цял живот играхте в циганската махала, имахте и циганска агитка (освен 30-те човека), имате слава на бивши наркомани и бедняци, пиещи водка Ахелой по цял ден на пейките (това не го отричайте, защото си е точно така, или поне беше до скоро), феновете ви ги знаем всичките и знаем какво представляват, така че никой не може да заблудите. Ние винаги сме си играли в квартал Лазур на стадиона красавец, който много нагло откраднахте и сега си приписвате някакви заслуги с него. Точно ние може да ви купим и продадем без проблеми, така че спрете с тва Камено, щото не се връзва с нищо, не знам кво го повтаряте като латерни, не важи ;)
-1
 
 
Веднага се появиха критиците...Тя и Барселона загуби от новака в Примера,да ги разстрелят.Между другото,Левски и ЦСКА,закупиха по 9-10 футболиста,къде го видяхте Черноморец да ръси толкова пари?
+1
 
 
Опасявам се ,че след края на шампионата през юни месец всички ще си спомним за издънките срещу Академик и Сливен.Изтървахме питомното ,сега ще гоним дивото.В Ловеч най-нормалното нещо което може да се случи е да ни бият.Все пак ще се надявам на равенство.Да му се невиди и на ши*ания терен.100 години тази трева не я направиха.Всяка година я подменят ,заменят !!!Само собственика на фирмата която се грижи за терена е един и същ?????Вместо да го изгонят с ритници ,му дават карта за ВИП-ложата.Защото ако мача си беше в Бургас щяхме да си ги бием културно с 1-0 и да сме далеч от Литекс , Славия и Локо.
-2
 
 
antony: "Кофти пичове,кофти!!!Много ранна грешна стъпка.Майните трябваше да ги притискаме по-дълго време.Ясно е ,че ако се се наложи от БФС ще се погрижат майните да са първи, но трябваше да не вдигаме толкова рано бялото знаме.Не се надявайте на второ място да праща в по горна група.Догодина "Б" групата ще е само една и е химера да очакваме от "В" група да влезе и отбор класиран на второ място.Много ме е яд мамка му!!!!!" И мен ме е яд ама ко да се прави и двата отбора направиха Х-ове
0
 
 
кофти, не е приятно но стават и такива работи и лошото е че срещу наглед отбори аутсайдери, но.....когато играеш честно и по правилата не си застрахован от такива издънки. както и да е - първенството е 30 кръга, сега е едва 6ти - и ние ще правим грешки, и преките ни конкуренти за място в зона лига европа също.....въпроса е ние да направим по-малко грешни стъпки и ако можем да ги бием във преките двубои:) както с левски цска;) колкото до долния простак - каква изгода има балъков да продава мача бе каун? те сливен нямат пари за заплати - не са плащали от сума ти време, ще плащат на събев.....пффффф чупиш тъпомера брат, вземи се малко в ръце;) да не се излагаш пред чужденците :ДДДД anyway, видя се че и тази година както и миналата тази голяма пауза в първенството повлиява негативно на нашите футболисти, явно липсата на игрови ритъм за 2 седмици си оказва своето влияние, макар и не на всички отбори еднакво.....левски громи опашкаря миньор, но милан и барса падат срамно от новаци (не че има място за сравнение между черноморец и въпросните отбори, но просто актуален пример)
0
 
 
ей бах тия розови мишоци.4 коментара 4 малоумника. а бре гледайте си там мачлето със Загорец.оставете нашите мачове на нас.че идват мачове с ИТД-ГИГАНТ и ТУНДЖА-ЯГОДА.дане говорим за БОТЕВ и СОЗОПОЛ
-3
 
 
Балъков май гледа доста мачове на Моуриньо.
-4
 
 
Академик и Сливен са евро-грондове и Черноморец неможе да ги бие... АнтиФУТБОЛА проработи за малко ....
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: