Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Балъков: Всеки мач за нас е финал
Автор: Екип Burgas24.bg 14:17 / 21.10.2010Коментари (0)1676
©
"Остават ни 5 мача, всеки от които за нас е финал", заяви мениджърът на "Черноморец-Бургас" Красимир Балъков на традиционната си пресконференция преди всеки кръг от първенството на "А" група. В 11-ия кръг третите във временното класиране гостуват на "Калиакра" в Каварна на 23 октомври /събота/ от 21 часа.

"В следващите 5 кръга срещаме отбори, които на пръв поглед не са ни директни противници за класиране за евротурнирите, но ако искаме да направим нещо различно от миналата година, във всеки мач трябва да играем за победа. Поставил съм цел да играем и за нашия авторитет, който сме изградили до момента", заяви Балъков.

Запитан защо "Черноморец" играе по-трудно с по-непретенциозните отбори, мениджърът отговори, че възпитаниците му реализират малко от това, което създават като голови положения. Балъков се надява конкуренцията в атака да разреши проблема и това да стане още на мача в Каварна. Той обяви, че авторът на втория гол за победата с 2:1 над "Локомотив" /Сф/ Муйтис Лис ще бъде в групата за мача, но няма да започне като титуляр, защото не е готов физически на 100 процента. Напълно излекувани са Адриан Фернандес и Педриня, които не се появиха на терена срещу столичните "железничари". Леки оплаквания имат Марсио Нуньо и Йохен Зайц.

"Калиакра" е хомогенен и компактен отбор. Нулевото реми срещу ЦСКА ще им даде самочувствие. Видя се и почеркът на новия им треньор", коментира Балъков.

"Нямам мечти във футбола. Мечтите са за децата. Ние сме реалисти. Имаме шанс и можем да го използваме, ако играем всеки мач като финал" - така отговори Балъков на въпрос дали "Черноморец" ще атакува първото място.

Още по темата: общо новини по темата: 4
23.10.2010
23.10.2010
23.10.2010
22.10.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: