Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Нефтохимик продължава борбата, удари Арда с 2:0
Автор: Екип Burgas24.bg 16:30 / 24.10.2010Коментари (14)4497
© Burgas24.bg
Нефтохимик продължава борбата в Югоизточната "В" група. В днешния 13-и кръг "шейховете" се наложиха у дома с 2:0 над един от преките съперници на върха Арда. По този начин Нафтата запази разликата от 8 точки с Ботев, след като и пловдивчани спечелиха техния двубой.

Нефтохимик владееше играта през повечето време и стигна спокойно до победата. Първият гол падна рано - още в 10-ата минута и успокои футболистите в зелено. Негов автор бе Сашо Дерменджиев. След почивката втори гол вкара и Васил Даменлиев.

"Стана хубав мач, с много пропуснати положения. Все пак трябва да сме доволни от нашите футболисти. Освен Митко Трендафилов, който е наказан и контузения Антонио Тодоров, нямаме други проблеми преди мача с Марица в Пловдив тази сряда", това заяви специално за Burgas24.bg изпълнителният директор на "шейховете" Благомир Митрев.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Супер се представиха младите. Без митко и Милен преборихме доста корава съперник и то с игра. Жужо е диригент в центъра, Даменлиев няма ка кда се спре. По трима му скачаха отгоре и той ги мъкнеше отгоре и пак не могат да го спрат. Сашо Дерменджиев е... нямам думи за това момче. Само на 21 години, а има бързина и техника за някой много опитен футболист. В защита малко грешки, но... варатря ни е проблема. Дано по-бързо да картотекираме футболистите, които ще идват от Равда и най-вече вратарчетата. Добър мач и много обнадеждаващ по отношение на младите играчи. Освен това накря и Джамбазов щеше д влезе, но съдията свири край в момента в който той беше по екип и чакаше да влезе.
0
 
 
На отбора поставям добър(4),а на Даменлиев-отличен(6).Това момче не спря да се бори за всяка топка цял мач.Голям,истински център-нападател!...ама накрая какъв комичен гол щяхме да си вкараме-добре че се удари в гредата.
+1
 
 
Пак много пропуски. Видя се може, че и без най-опитните в този двубой, но трябва по голяма концентрация в завършващата фаза.
Цъкам минуси на буферите :)
на 24.10.2010 г.
0
 
 
Няма как повече от 2 място този сезон за нафтите...Ботев си е old school и ози сезон е наш! А това момче Даменлиев само радва.Ще го "преслушаме" на мача в сряда срещу Марица :) Пожелавам му много успехи!
+2
 
 
Пожелавам на Нафтата да задържи второто място и догодина да играят бараж за влизане в Б група.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Черноморец отстрани Левски в плейофите на НБЛ
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: