Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Красимир Балъков: Играем за 6 победи до края на годината
Автор: Екип Burgas24.bg 15:46 / 28.10.2010Коментари (1)1052
©
Красимир Балъков очаква мъжка битка в мача с отбора на "Миньор" Перник, който е в понеделник, 1 ноември от 18 часа. Мениджърът на "Черноморец - Бургас" беше запитан защо отборът му играе силно със силните, а губи точки срещу по - непретенциозни съперници. "Ако проблемите ни с по-непретенциозните отбори продължават, ще трябва да вземем по - нестандартни играчи от типа например на Дока, Том или Жоазиньо, за да побеждаваме. Не че сега нямаме, но ще ни трябват още", добави Балъков.

"На този етап нямаме нужда от психолог. Като му дойде времето, може да назначим, но да бъде правилният човек, който да се впише в цялостната концепция. Освен това мачовете ни с по-непретенциозните отбори минаха. Предстоят ни двубои с тимове, които също ще играят за победа, защото ще се борят за нещо повече в първенството," така отговори Красимир Балъков на въпрос по време на традиционната си седмична пресконференция преди всеки кръг от "А" група.

"Нашите амбиции са ясни и точни. Всички мачове до края на годината за нас са финали и във всички излизаме за задължителна победа. Освен четирите мача за първенство, тук включвам и двата мача за купата", констатира мениджърът на "акулите".

"Миньор" е здрав отбор, отбор с характер. Няма да ни е лесно, като се има предвид реакцията на феновете им след загубата от ЦСКА. Срещу нас пернишките футболисти ще са пределно мотивирани и концентрирани, за да се реваншират. Нас обаче това не ни интересува. Съотношението като качество е в наша полза. Ако играем, така както обичайно играем вкъщи, ще стигнем до успеха.

Нека привържениците ни подкрепят, защото е много важно да има повече хора на стадиона, за да се получи атмосфера и спектакъл", коментира Балъков. Той беше категоричен, че за подценяване не може да се говори изобщо.

"Подценяване? При нас такава дума няма", категорично заяви мениджърът.

Още по темата: общо новини по темата: 3
29.10.2010
28.10.2010
27.10.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
стига с тия мангали Балъков колкото няма българи ти пак на цигани се надяваш. дока мока и брат му гледай си работата и по малко негри че най накрая ше ядеш уйя черен
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: