Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Нефтохимик разби Родопа с 4:0
Автор: Екип Burgas24.bg 16:38 / 31.10.2010Коментари (21)5801
© Burgas24.bg
Васил Даменлиев отбеляза поредното си попадение със зеления екип
Нефтохимик разгроми един от претендентите за първите места в групата - Родопа Смолян с 4:0. "Шейховете" тотално надиграха съперника и доказаха, че могат да печелят и без лидера си Митко Трендафилов. С победата Нафтата запази разликата от 8 точки от лидера Ботев Пловдив, които победиха с 5:0 Стамболово.

Футболистите на Ганчо Евтимов, който изкара последен мач като наказан да не седи на скамейката, изиграха добре мача, като вкараха по два гола във всяко полувреме. Теренът бе доста тежък и затрудняваше и двата отбора, но до контузии не се стигна. През първата част се разписаха Милен Георгиев и Милен Христов. Второто полувреме два гола добавиха Васил Даменлиев и Емил Рачев. Червен картон получи Коста Щерев, а добрата новина бе завръщането в игра след дълго време отсъствие на Костадин Джамбазов.

"Изиграхме добър мач, момчетата си взаимодействаха добре. Теренът бе доста тежък след многото дъждове, но нямаме проблеми. Доста провокации имаше от футболистите на Родопа. Коста Щерев си изкара червен картон - напълно заслужен, нямаме претенции към съдийството", заяви за Burgas24.bg изпълнителният директор на Нафтата Благомир Митрев.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+9
 
 
Честита победа на Нефтохимик.Пожелавам ви да изградите боеспособен отбор който да се класира в А група и да има дербита с нас.
-3
 
 
Кажете благодаря на садийската тройка.Родопа,че не игра кои знае какво да,но след първите 2 гола.Първия започна с тъч за Родопа които не беше влезнала топката на терена което следователно тъча се повтаря,а не обратен...в същата атака имаше очеизбийно избутване с ръце срещу футболист на Родопа от което стана и гола.Втория 2 м.засада,която страничния първо вдига флага после го сваля...и гол.мача щеше да бъде адски труден за нафтата,ако не бяха тези отсъждания в края на полувремето.Второто рефера бе сляп в ситуация която подмина чиста дузпа с докосване на ръка на футболист на нефтохимик...перфектно свършена работа на 3-та в полза на бургазлий...честито !!! ОПРАВЕТЕ СИ ГАДНИЯ РАПАЛЯК(СТАДИОНА).ХАХА
+5
 
 
в неделя правим десант в гълъбово ..ще бъдем поне 2000 души..бием ги тези образи за да помогнем и на вас за да влезете и вие....никoй ботевист няма нищо против вас...запомнете го....за момченцата платени фенове на черноморец не ми се коментира....но за целта и вие трябва да си взимате мачовете..само ботев...
+3
 
 
Браво, Нафта! Радвам се на победата Ви над Родопа! А за червения картон на Щерев, простено му е, смолянлий и кърджалий са по рождение провокатори! И Ние мразим БФС-то, не ни помогнаха когато имахме нужда, а ни гледаха сеира! Нека играем истински футбол! Успех и с нтърпение чакам мачовете помежду ни! Нека по добрият победи!
+7
 
 
Следващия кръг играем за вас бием гълъбово ли квото са там и вие гледаите да си вземете мача ;)...УСПЕХ
+1
 
 
хубава победа, и дано оставащите мачове ги изиграем по най-добрия начин! само нафта!
+1
 
 
абе момчета за къде се напъвате още бе ..не разбрахте ли вече че ние от ботев тази година влизаме..
+3
 
 
Радващо е начина по-който постигнахме победа с доста голямо надмощие над Родопа, но това, че се правят елементарни грешки при наглед лесни ситуаций е тревожно. За червения картон на Щерев мога само да кажа абсолютно глупав картон отвсякъде неможе при едно твърдо единоборство да отговаряш с ритник в тялото на противниковия играч въпреки явната провокация от негова страна. Само неразбрах защо отбора на Родопа толкова много изнервя играта и най-вече ситуаций в които няма спорни отсъждания явно така са свикнали да си печелят мачовете.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: