Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (2)
Николай Кръстев: Дано по-скоро играем с голям европейски отбор на "Лазур"
Автор: Екип Burgas24.bg 15:37 / 01.11.2010Коментари (3)2121
©
"Надявам се на стадион "Лазур" в най-скоро време да гостува някой отбор от силните европейски първенства, чиито мачове сега гледаме само по телевизията. Това ще се случи при класиране на "Черноморец-Бургас" в челната тройка и участие в евротурнирите. Такава е нашата цел и смятам, че имаме възможности да я постигнем този сезон", заяви опитният централен защитник на "акулите" Николай Кръстев, който гостува в телевизионно студио.

Кръстев подчерта, че е много важно бургаската общественост да подкрепя всеотдайно футболистите на "Черноморец". Той изтъкна, че в отбора има отличен колектив. Играчите се отнасят професионално към задълженията си, дисциплината е на ново равнище, целите и мотивацията - също. Бранителят не пропусна да посочи историческите рекорди за клуба с 4-те победи над софийските грандове и поредицата от 11 мача без загуба, като изрази надежда, че към серията ще се прибави и днешният двубой с "Миньор".

Гостът в телевизията каза, че се гордее с проекта на "Черноморец-Бургас". Той е възхитен от строежа на кампуса "Гнездо на акули" и се надява реализация да получи и замисълът за нов спортен комплекс на стадион "Черноморец".

"Нека нашият град стане един от тези, в които се играе зрелищен и емоционален европейски футбол", заяви Кръстев в края на гостуването си в студиото покани всички привърженици на футбола в Бургас да посетят мачовете до края на сезона, като още днес в 18 часа могат да изгледат двубоя, в който "Черноморец - Бургас" посреща на стадион "Лазур" тима на "Миньор" Перник.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
тия па мазути,баси майката.ако обичахте повече отколкото да мразете нямаше да имате равни.има няма 50 места сте отдолу нас,и пак злоба,злоба,ама вие си знаете.не знам кво толкова е станало,латекса бягат 4 точки.голям праз.има 18 кръга още.аааааа маи нямаме загуба още.
0
 
 
как няма де хубаво ,,гнездото'' нали го прави Евробилдинг инженеринг дано и сатворят и една зелена магия на сащото ниво на каквото строят
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Испанската преса: Скоростта на велик Димитров изгони Алкарас от Маями
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: