Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
"Акулите" с нова грешна стъпка, 0:0 с Берое
Автор: Екип Burgas24.bg 16:56 / 06.11.2010Коментари (30)3075
© Burgas24.bg
Отборът на Черноморец направи поредната си грешна стъпка по пътя към челните места в класирането. "Акулите" на Балъков продължиха серията си без загуба, но стигнаха само до безлично 0:0 при гостуването си на Берое в Стара Загора.

Бургазлии се бранеха много добре през целия мач и не допуснаха почти никакви опасности пред Паскал Борел.

В градивен план обаче нещата трудно се случваха и затова головите положения пред вратата на Берое не броят на пръстите на едната ръка.

Преди почивката Адриан Фернандес бе близо до гол, но вратаря на домакините изби с вещина удара му.

През второто полувреме Георги Андонов се размина на сантиметри с попадението, а удар с глава на Марсио Нуньо срещна градата на Карамфил Илчев.

Още по темата: общо новини по темата: 4
04.11.2010
04.11.2010
04.11.2010
03.11.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Към факторите във фен-клуба: Правете организация за последния мач в Пловдив. Понеделник е, 29-ти... от сега гледам да съм в отпуска за след три седмици... Нека макар и на чужд терен, да закрием полусезона подобаващо!!! Нека направим така, че да надвикаме феновете от Пловдив!!! ОТ НАС ЗАВИСИ!!! АКУЛИТЕ В АТАКА!!!
0
 
 
Този сезон стоим по-добре в защита и само 5 допуснати гола е ГОРДОСТ!!! Също така сериозен проблем ни е резултат 0:0, но засега това не е фатално. Предполага се, че се работи в тази насока!!! Няма как след толкова пропуснати мача в които да бием убедително, вече да не се отпушем. Най-логично е това да стане срещу Пирин в идния понеделник... Нека всички да подкрепим АКУЛИТЕ в поседното им домакинство за полусезона!!! ПП: Хейтърите от нафтата не ги коментирайте! Достатъчно пишат какво представляват... жалка картинка...
+1
 
 
Колко жалки душички... Трудностите са за да се преодоляват!!! Отбора ще го направи!!! АКУЛИТЕ В АТАКА!!! Всички на стадиона срещу Пирин!!!
-1
 
 
Ако този отбор с тези играчи излезе в Европа и се падне с отбор от Беларус или Азербайджан тегля заем. И преди да ме нападнете да от Нефтохимик съм но вече за бг футбола ме боли к**а. Те си правят гавра с нас ние тука се караме.
+1
 
 
Храчейки по представянето на Черноморец през този сезон,жалките душички не могат да разберат какъв огромен комплимент правят на отбора.За втори път в историята на футбола в БГ, след сезон 96/97г БУРГАСКИЯТ футбол е на толкова висока позиция.ЗА втори път след 1997г БУРГАСКИ отбор е решаващ фактор БГ футбола.Никога досега БУРГАСКИ отбор не е правил серия от 15 мача в А група без загуба. Осем месеца и половина БУРГАСКИ отбор няма загуба в А група. За втори път в историята след 1997г, с БУРГАСКИ отбор се съобразяват АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ отбори в БГ.Давате ли си сметка ,че с критиките си по едно такова историческо за БУРГАСКИЯ футбол класиране вие сами признавате класата на БУРГАСКИЯ отбор.
-1
 
 
antony,за кой Бургаски отбор говориш?! ...Кой е бургазлия-Събев ли,Балъков ли,Зайц ли,или оня дървар дето са го свалили от някое дърво от джунглата и само блъска с лакти всичко което му се изпречи на пътя(Койта).Ами то хората вече няма заради кой да отидат на мач бе.Едно време ходихме заради Маджара,Илчев,Йовчев,Делиминков,Папаза,Цуню,Тотко,
Притъргов...заради Чилибона,Станчо,Киселичков,Милен,Диан Петков и т.н. Сега заради кой???? Заради Мориц и Педриня ли?!-боли ги г*за за Бургас тия-той дошъл да си хапне парички и хич не му пука, ПСФК то иска да излезе в Европа с по-малко от гол на мач......А и вече са на 4 място-кво ме караш да гледам в дясно класирането. ....Локо сф бие Сливен с 3-0,а Левски играе утре и едва ли ще падне от Славия
+1
 
 
Първо искам Балъка да си ходи и ако е мъж даси подаде оставката за никъв тренер не става оставка
-2
 
 
Честито Акули от все сърце ви желая да продължавате в същия дух! ;)
+1
 
 
Хайде хора които не са от БУРГАС да не си дават мнението в Бургаски теми.Никой не го интересуват злобарските мнения на чуждоземците за един от Бургаските отбори.Преди да злобеете погледнете в дясно класирането.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: