Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Нефтохимик стигна финал в Югоизточния регион за Аматьорската купа
Автор: Екип Burgas24.bg 16:58 / 17.11.2010Коментари (11)2055
© Burgas24.bg
Нефтохимик стигна финала на Югоизточния клон от турнира за Аматьорската купа. "Шейховете" победиха днес като гост отбора на Елхово с 3:2. "Зелените" поведоха с 1:0 преди почивката с попадение на Милен Георгиев. През второто полувреме два гола заби Васил Даменлиев. В края на мача Елхово се върна в мача с два гола от дузпи, но не успя да постигне повече от почетна загуба.

"Срещата премина нормално, нямаме проблеми с контузени играчи. Контролирахме събитията на терена през целия мач. Имаше много публика от Елхово, които приеха срещата като празник, подкрепяха си своя тим с чисто футболни средства и показаха уважение към един голям отбор, какъвто е Нефтохимик. Готвим се за мача с Гълъбово от първенството", това заяви за Burgas24.bg изпълнителният директор на "шейховете" Благомир Митрев.

В другият полуфинален двубой ще се срещнат Родопа Смолян и победителят от двубоя Димитровград - Арда. Финалът в Югоизточния регион най-вероятно ще бъде през пролетта. Самите национални финали за Аматьорската купа ще бъдат също през пролетта, като 4-те победители от зоните Североизток, Северозапад, Югоизток и Югозапад се срещат на полуфинали и финал, който по традиция е в София.
Още по темата: общо новини по темата: 4
16.11.2010
10.11.2010
09.11.2010
14.10.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нафтата да си налягат парцалите, че в Гълъбово ще им е трудничко, мога да предположа равен резултат там с отбора на ЕВН България. И сетне да се готвят за жълто-черното нашествие на феновете на по-класния тим от Пловдив. Надявам се да стане здрав и хубав мач!
0
 
 
Интересно ми е ботев още ли базикат локото на Велбъжд, хахахах
0
 
 
Отвяхме и Созопол, идва редът и на мазутите...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: