Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Събев вкарва Поморие в елита и дава лиценза на Нефтохимик?
Автор: Екип Burgas24.bg 13:39 / 01.12.2010Коментари (94)8971
©
Нефтохимик и Поморие може да разменят местата си
След като бе уличен че е профукал стотици милиони евро, босът на Черноморец Митко Събев се готви за последно взимане от футбола, преди да бъде изхвърлен и от там. Бизнесменът е готов да продаде мястото си в елита на отбора, който пробва да разтури - Нефтохимик. "Зелените" са втори във "В" група на безнадеждна разлика от Ботев, но се надяват от лятото да се върнат в елита. За целта те ще купят професионалния лиценз на Черноморец (Поморие), който също е собственост на Събев.

Така олигархът-комарджия ще си изплати дълговете по строежа на "Гнездо на акули". Кампусът на бургазлии пустее в момента, тъй като от там се изнесоха всички строители. Куриозното е, че строежът е дело на фирмата, която издържа Нефтохимик. На нея Събев дължи над 2 милиона лева. Той прогасил миналата седмица 500 000, като отложил другите плащания за догодина. Именно заради тези дългове, бившият моряк е готов да даде лиценза на Поморие на Нефтохимик, срещу което да му бъдат приспаднати сериозна част от задълженията.

Източник: Sportline.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
еми айде нафта.. дано :) успех в това начинание :) и к*р за събев
+4
 
 
Роботе, нашето "отборче еднодневка" за 24 години съществуване успя да се изкачи от аматьорския футбол до А-група където прекара 12 сезона (11 от тях, в топ 10), от които веднъж станахме вицешампиони на страната (1997) и завършихме на четвърто място три пъти (1996-1998-2000). Спечелихме два пъти купата на Професионалната Футболна Лига (1996-1997), станахме първият бургаски отбор успял да отстрани съперник в евротурнир (Омония Никозия през 2000 за купата на Уефа) и играхме финал за Купата на България през 2000г. В периодът 1997-2001г бяхме един от отборите с най-висока посещаемост със средно 13000 души на домакински мач! А единственото нещо, с което твоят любим клуб може да се похвали е, че съществува от 91 години и нищо значимо не е постигнал. Ако това те прави горд - ЧЕСТИТО ! САМО НАФТА !!!!
-5
 
 
продължавайте да мечтаете нали знаете че мечтите умират последни ама все пак умират както и вашето отборче еднодневка,кампуса си работи и е пред завършване вече,а вие сте и си оставате във Вгрупа
+8
 
 
Дано наистина да стане така. Нафтата има място в професионалния футбол и го доказа миналата неделя. Аз лично ще дойда да гледам бургаското дерби :)
+5
 
 
Спокойно смешния син балон ще се спука .Този палячо БАЛЪКОВ няма как да продължава да харчи грешни пари за 6 то място ,защото и тази година ги виждам там .Относно феновете на цаците - има ли такива .10 паляка и няколко в 6 ти клас .На мачовете на цаците е като мълчанието на агнетата - ЧОПЛЕНЕ НА СЕМКИ И САНДВИЧИ без вход.Ако има такъв оба4е ще ходят онези 20 пияни гасеници които дори незнаят на кой стадион се намират .Относно феновете на нафтата - МОМЧЕТА ВИЕ СТЕ НЕВЕРОЯТНИ . Ние показахме на цяла България какво значи ОБИЧ към любимия клуб .Ние показахме наСЪБЕВ колко хора неискат да го виждат - пове4е от половината Бургас .Ние показахме на БАЛЪКОВ че с неговия селски речник може да води отборчета като ЕТАР и ЧЕРНОМОРЕЦ но НИКОГА нвможв да води отбор който неможе да подкупи със смешни билборчета грозни сини автобуси и безплатни сандвичи . ФЕНОВЕТЕ на НЕФТОХИМИК са тези г-н СЪБЕВ и г-н БАЛЪКОВ които ви показаха коя ви беше най голямата грешка в живота ви .НЕМОЖЕТЕЕ ДА ЗАТРИЕТЕ НЕЩО КОЕТО ЩЕ ВИ НАДЖИВЕЕ .СВЕТА МОЖЕ ДА СВЪРШИ ПРЕЗ 2012 - НО ФЕНОВЕТЕ НА НЕФТОХИМИК НИКОГА НЯМА ДА СВЪРШАТ . ОБИЧАМ НЕФТОХИМИК .
+5
 
 
Готини са момчетата от Нафтата!Браво!Тоя Събев май скоро ще "хвърли кърпата,а?На Нефтохимик не му е мястото във"В"група.Изкуствени отборчета не трябва да се подвизават в "А"група при майсторите!Жалко че се пропиляха толкова години за да си дойде един ден всичко на мястото.Винаги има дъно и в един момент стъпваш на него и се изтласкваш нагоре.Ние вече се изтласкахме и сега е ваш ред,момчета!Успех на Нефтохимик и на всички зелени ултраси!
+1
 
 
поморийския урод е съставен от наши момчета,не виждам нищо лошо да им вземем лиценза. а колкото до призивите на фена на "бургаския футбол" - братле,осъзнай се.. на кой свят живееш?
+2
 
 
Прав е оне бургазлия нека го послушаме той ни мисли доброто хахах.Какав коз бе бате кой ви брои вас за живи :)
+5
 
 
антони, много си зле бе мойто момче. и на теб ли са ти промили мозъка. как си представяш да пожелаваме успех на отбора заради който нафтата е във В група. как си представяш да подкрепяме отбора който играе на нашия стадион, а ние играем на село. повръща ми се от такива като теб, гъзолизци на събев. все едно христолов сега да стане президент на локомотив и феновете на ботев да пожелават успех на локомотив. когато нефтохимик и черноморец бяха и двата отбора в А група да не би да имаше конфронтация. тя се появи след като събев съсипа нефтохимик за сметка на черноморец. и точно треньора на черноморец (великотърновския мангал) каза че бургас няма капацитет за 2 отбора. еми айде кажи ми как да го подкрепяме този изкуствено създаден отбор?
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: