Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
ЛукОйл става спонсор на Нефтохимик ако отбора се върне в "А" група
Автор: Екип Burgas24.bg 17:22 / 01.12.2010Коментари (53)9212
© Burgas24.bg
Президентът на "ЛукОйл - България" Валентин Златев е отказал почти договорено спонсорство на Левски. Рафинерията е била въпросния мистериозен спомоществувател, за който от известно време намеква финансистът на "сините" Константин Баждеков.

Прът в колелото на Левски сложил меракът на бургаския Нефтохимик да влезе в "А" група. Шефовете на клуба са имали преди две седмици среща, на която са помолили Златев да даде рамо на поредния тим с името Нефтохимик. Както е известно "ЛукОйл" издържа женския баскетболен тим на дружеството, а така също и волейболния мъжки Нефтохимик. Ако бургаският футболен тим се завърне експресно в елита, то и той ще се казва ЛукОйл-Нефтохимик.

Източник: Sportline.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+9
 
 
На Нафтата и феновете им нищо друго освен успех не мога да им пожелая. На мача с нас за пореден път доказахме, че мястото на двата отбора не е във В група. Един отбор с толкова вярни и цивилизовани фенове не заслужава да е там! Успех Нафта и горе главите, в скоро време дерби в А група дано да направим! Поздрави от Пловдив.
+4
 
 
Момчета може ли някой да ми каже цената на този екип понеже нямам никакво време да отида до фен магазина ако някой знае цената да ми я каже мерси предварително .
+9
 
 
Както Ботев си върнаха отбора от Христолов, така и ние истинските фенове на нафтата ще си върнем стадиона, на който ще играем с любимите си екипи от сезоните 1997-2003, а отборът може да има само едно име и то е НЕФТОХИМИК
+3
 
 
Както стадиона така и отбора се полагаха на ЛукОйл при покупката на завода! Още тогава ЛукОйл искаше да е спонсор , но Порточана и тогавашния кмет си врътнаха далаверка за много-пари!
+7
 
 
Готини са момчетата от Нафтата!Браво!Тоя Събев май скоро ще "хвърли кърпата,а?На Нефтохимик не му е мястото във"В"група.Изкуствени отборчета не трябва да се подвизават в "А"група при майсторите!Жалко че се пропиляха толкова години за да си дойде един ден всичко на мястото.Винаги има дъно и в един момент стъпваш на него и се изтласкваш нагоре.Ние вече се изтласкахме и сега е ваш ред,момчета!Успех на Нефтохимик и на всички зелени ултраси!
+5
 
 
айде дано стане някой ден.Само че спонсор трябва по-рано,защото според мен така Нафтата много трудно може да влезе в А група.На първо време нека влязат в Б пък по-нататък ще мислим за А.И друг въпрос е дали ще ги пуснат от ши*аното БФС...
+4
 
 
Аз искам име Нефтохимик и зелени екипи, другото е подробност!
+1
 
 
Шаранистига сте ни са мазнили визирам (antony) време е да станем като София, Пловдив и Варна! Както няма приятели левскари и цскари както няма приятели смърфове и канари както няма приятели спартанци и моряци така няма приятели шейхове и шарани стига сме ставали за смях пред останалите като искате си пишете но аз съм фен на НЕФТОХИМИК а не на Бургас искам нашия отбор да е пред вашия, и съм сигурен, че истинските фенове на НАФТАТА ще се съгласят с мене в неделя показахме много ясно с песента,която пяхме ОБИчАМЕ НЕФТОХИМИК... АЗ МРАЗЯ Черноморец! така че стига с тия работи да имало 1 отбор да наистина има 1 отбор Бургас и името му е НЕФТОХИМИК!!!
+3
 
 
АСР1927, съгласен съм, че отборът се нуждае от сериозен спонсор,а това за опасността да останем само мит си е съвсем вярно. Но спомни си как преди няколко години ходихме със зелени фланелки и шалчета, и знамена "Нефтохимик" да подкрепяме отбор в розово, на име "Нафтекс". Е кои бяхме?! Какво подкрепяхме ?! Отборът да се казва Лукойл-Нефтохимик - все някак ще го приема, един вид ново начало (поне "Нефтохимик" си остава), но ако се стигне до промяна на цвета...това би било твърде сериозен компромис. Ако "Лукойл" си държат чак толкова на цвета - нека изписват логото в червено върху зелените екипи (дори ще е красиво). Но не забравяйте, че в момента обсъждаме неща, които първо са още само слухове, и второ - нас едва ли ще идват персонално да ни искат мнението. Дано все пак ни провърви, мисля че страдахме достатъчно.
+4
 
 
Добре ще е Златев да вземе Нафтата още докато са във "В" група да вземе малко по класни играчи и постепенно да се изкачат в "А" група.Екипите да си останат зелени,а пък името Нефтохимик това ЛукОйл може да послужи като спонсорно лого на тениските ;}}
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Трима българи са на полуфинал на сингъл на тенис турнира в Бургас
Слаба психика ли? Григор Димитров е сред лидерите в света по този показател
Христо Захариев отново е на линия за "акулите"
Кметът на Бургас не спази думата си към Черноморец
Черноморец отстрани Левски в плейофите на НБЛ

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: