Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Феновете на Нефтохимик застанаха зад новите собственици и ръководство
Автор: Екип Burgas24.bg 13:27 / 27.01.2011Коментари (5)4504
©
С благодарствено писмо феновете на Нефтохимик се обърнаха към новите собственици на тима. Зелените ултраси изразиха своите надежди, че любимият им клуб върви в правилния път и съвсем скоро ще се върна на професионалната сцена. Предлагаме ви обръщението на феновете на бургаски клуб.

"С началото на 2011 г. футболен клуб Нефтохимик смени своята собственост. Клуб на привържениците на Нефтохимик желае да изрази своята благодарност към новите собственици за трудното начинание, в което се впуснаха за да възродят нашия славен отбор. Ние заставаме зад амбициите и намеренията на г-н Николай Филипов и г-н Валентин Каравълчев и се надяваме с обща помощ да изведем нашия любим отбор там, където му е местото - в челото на професионалния футбол!

Клуб на привържениците на Нефтохимик иска да изкаже специално благодарности към компания "Евробилдинг Инженеринг" и в частност г-н Георги Танев, който успя да запази марката Нефтохимик и съумя въпреки многото трудности да изгради един боеспособен отбор и най-вече да възстанови ДЮШ на нашия клуб. Ние сме сигурни, че дори като редови фен той ще помага на отбора и ще се радва на бъдещите успехи.

Не на последно место изразяваме своите благодарности към кмета на Община Бургас - г-н Димитър Николов. Неговата помощ е била и е много важна за настоящия отбор и ние искрено се надяваме да имаме възможността да го поканим на мач в професионалния футбол през лятото".

Още по темата: общо новини по темата: 3
15.01.2011
15.01.2011
12.01.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Успех на новото ръководство ! В колко часа е мача със Славия ?
+6
 
 
Успех на новото ръководство! Нека работи усърдно и професионално за развитието на цялостната клубна структура! Много хора обичаме Нефтохимик - отговорността ви е голяма!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: