Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Нефтохимик картотекира двама, взе и вратар от Черноморец
Автор: Екип Burgas24.bg 14:55 / 17.03.2011Коментари (3)1486
© Burgas24.bg
Ръководството на Нефтохимик (Бургас) привлече трима нови футболисти, двама от които ще бъдат картотекирани още утре в Зоналния съвет на БФС-Пловдив, съобщи за БТА изпълнителният директор на клуба Благо Митрев.

Това са Павел Алексиев, който разтрогна договора си с Етър 1924, бразилският офанзивен полузащитник Алекс Помпилио и вратарят Стефан Вълков от Черноморец.

Жълтата карта на Алекс Помпилио пристигна в Бургас и той заедно с Алексиев ще получи състезателни права за мачовете до края на Югоизточната В група.

18-годишният вратар Стефан Вълков, който до миналата година пази за юношите (старша възраст) на Черноморец, започна днес тренировки с Нефтохимик. В началото обаче той трябва да възвърне формата си и тъй като възрастта му позволява, може да пази за юношите на шейховете. Със сигурност обаче клубът има дългосрочни планове с младия вратар.

"Надявам се момчетата да проявяват повече характер при гостуванията, защото започнахме да губим много точки в тези срещи. Знам, че на много места е навъзможно да се играе футбол, но каквото и да се играе, ние трябва да се настроим и да печелим и тези мачове. Жалкото е, че на никой не му прави впечатление всичките безобразия, които се вършат в Асеновград и на други места- грозни сцени, юмруци в наказателното поле, блъскане, удари с лакти, събаряне с ръце в наказателното поле, спиране на откъснал се играч както стана с нашия нападател Александър Дерменджиев. И всичко това беше отбелязано с 2-3 жълти картона, обясни още Благо Митрев.

Нефтохимик посреща в 23-ия кръг Левски (Карлово), един от отборите, които са в приятелски отношения с лидера Ботев (Пловдив). Както е известно, карловци не само се отказаха от домакинството си на старта в Югоизточната В група, а преди първенството бяха готови да дадат и лиценза си вместо Металик (Сопот). Бургазлии заемат 2-о място в Югоизточната В група с 45 точки, докато отборът на Левски (Карлово) е на 16-а позиция 24.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Машиниииии! Мачкай Нафта! На стадиона всичко е ЗЕЛЕНО!
на 17.03.2011 г.
+4
 
 
Добри новини . Мачкай Нафта ! Мачкай !
+3
 
 
Честито завръщане на Алексиев и Чеката у дома,успех и на бразилеца.Само Нафта
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: