Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Нефтохимик с класика над Левски ( Карлово )
Автор: Екип Burgas24.bg 18:02 / 20.03.2011Коментари (31)6741
© Burgas24.bg
Нефтохимик се наложи с класическото 3:0 над гостуващият Левски (Карлово), в 23-ият кръг от Югоизточната В група. 

След множество пропуски през първото полувреме на футболистите на Нефтохимик, двата тима се прибраха при резултат 0:0 на почивката. 

През втората част видяхме съвсем различен Нефтохимик. Домакините започнаха с пресиране още от първата минута над своя опонент. 

В 55-ата минута Коста Щерев остана непокрит на границата на наказателното поле  стреля и откри за 1:0.

След гола гостите от Карлово рухнаха. В 65-ата минута Милен Георгиев покачи резултата на 2:0.

Цветан Канелов довърши изцяло Левски в 70-ата минута оформяйки крайното 3:0 за "шейховете". 

След тази победа Нефтохимик запазва втората позиция с актив от 48 точки и е вече 3 точки пред третия ИТД-Гигант - Съединение.


Още по темата: общо новини по темата: 2
17.03.2011
16.03.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
абе оне бургазлия ли си моня ли си не те знам но мога да ти уредя час при доктор Саян или сина му Фреди .Те успешно лекуват такива психично болни като теб.ПАЛЯК.
-4
 
 
Факт е, че бройките които споменавате по форумите никога не се покриват с това което се вижда на снимките в галериите. Дори и сайтовете не знам как ги баламосвате, ама и там ви пишат някакви нереални бройки. Например пазя си снимка от един мач миналата година, хваната е цялата трибуна и се виждат суперясно 36 души на целия стадион. За същия мач по сайтовете имаше някакви яки бройки, и в статистиката на bulgarian-football.com пише 300 души :) На кой трябва да вярвам. A колкото до голямата бройка на мача ви с Ботев - и аз бях там с двама авери, и тримата заклети черноморци. И още много много като нас имаше на стадиона.
0
 
 
еи долен шаран когато имате публика като нашата,ще си пробия ухото бе калмук смотан.....ма4каи нафта ма4каи догодина и миризливите цаци ще ядат бои само нафта оле цаците на коленеееее
-5
 
 
Е кажете де ххаха на,, рояци зелени прииждали''хахахахахха смешници,ами ок аз ще ви кажа по-броенето на журналиста мазут 500 човека,значи реално не повече от 300,ех ,,таз велика публика ''вее.Пак ще ми коментирае мача с ботев ли,ами там просто на семките им беше интересно това е ,а реално тва сте и агитка 20 човека,няма смисъл да лъжите защото ми казаха хора от махалата които са били.Те поне не се филмират и говорят реално.Айде със здраве.Или защото са го давали по ТВ-то за това сте били пак ,,милиони'':)
nqma zna4enie ot kade si. vajnoto e 4e 4ernomorec sa shampiono
на 21.03.2011 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+3
 
 
Честита победа.Не се съмнявам,че ще сте втори и догодина пак ще си направим яко дерби,но в Б група.Чакаме Ви последният кръг на Колежа в Пловдив.
+6
 
 
Второто полувреме добра игра,но много пропуски.Дано заиграем така и навън и с малко повече късмет до последния кръг трудно бихме загубили точка,но уви.
+8
 
 
Не съм доволен от пропуските, защото както казва Любо Пенев - нямаш право да пропускаш, независимо къде и как се намираш, независимо какъв е резултата. Трябва да се вкарва, да се вкарва, да се вкарва. Често имаш 1-2 положения и ако така ги пропуснеш, къде отиваме?? просто отборът трябва да работи повече в завършващата фаза
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Двукратният европейски шампион по вдигане на тежести Александър Пелешенко загина на фронта в Украйна
Григор Димитров сред първите поставени в Рим
Григор Димитров с шанс за страхотен жребий за турнира в Рим
Роден талант зае второ място на силен международен тенис турнир в Бургас
Българка стигна финала на международен тенис турнир в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: