Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
"Акулите" безпомощни и в морското дерби у дома
Автор: Екип Burgas24.bg 23:00 / 01.04.2011Коментари (81)7951
© Burgas24.bg
Отборът на Черноморец продължи свободното си падане, губейки с 1:2 морското дербито от Черно море, у дома.

"Акулите" изиграха трагично първо полувреме, след което се прибраха с два гола пасив.

Още при първата си сносна атака гостите успяха да поведат. Георги Божилов шутира по диагонала, топката рикошира в крака на Георги Терзиев и влетя неспасяемо в мрежата на Паскал Борел.

В 18-та минута Антон Генов свирна изключително спорна дузпа за нарушение на Орлин Старокин, реализирана хладнокръвно от Георги Илиев.

След почивката Черноморец показа коренно различно лице. Бургазлии владееха инициативата, но атаките им бяха безидейни. Все пак в средата на полувремето "акулите" получиха правото да изпълнят дузпа, пропиляна от Георги Андонов.

В даденовото от съдията продължение Хайри намали резултата, но за повече нямаше време.

Още по темата: общо новини по темата: 7
31.03.2011
31.03.2011
31.03.2011
30.03.2011
29.03.2011
29.03.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ХАХАХАХАХАХА шараните били напълнили стадиона за мача с Ботев?!?! НОВ БИСЕР!!! ЗА ТОВА СИГУРНО 90 ПРОЦЕНТА ОТ ХОРАТА НА ТОЗИ МАЧ БЯХА СЪС ЗЕЛЕНИ ШАЛЧЕТА НАЛИ? айде без повече такива мокри сънища глупаци, вие най-добре си знаете, че сте 20 човека, тръгнали да си мечтаят в интернет. спрете с тия малоумни изказвания, че дразните много. поне бъдете реалисти бе майка му стара. в а група на челните места имаше по 1000 човека на стадиона. просто вече стана прозрачна на събев схемата и хората се усетиха. скоро ше го почне и прокоратурата и на есен вече няма да има вихър айтос ;) а тия изтъркани лафчета, дето ги ползвате за д. езерово и те са много комични. не забравяйте, че цял живот играхте в циганската махала и имахте циганска агитка, която ви надвикваше и беше по-голяма от вашата. ние винаги сме си били на Лазур, това че от 2-3 години играем там нищо не значи ;) ние пак ще се върнем, където трябва и ще се убедите много скоро :) а вие вземете си измислете някоя ваша песен и спрете да копирате квото правим ние ;) айде мекия в устичките и не се опитвайте да вдъхвате респект в нета, щото наживо всички ви знаем номерцата с паник бутона ;) да не ревете после пак, че са ви били 16 годишни и да подавате жалби ;)
+1
 
 
ПОСЛАНИЕ към ПАЛЯКА аудит - СМЕшКО такива като теб гледат мачовете само по телевизията . А относно дискотеката в която работя там не пускат такива селяни като теб и оня с плитката . Не ви е по джоба а и там не се пие ракия и кисели краставички от буркан зимнина от 2005 г. Мили ми смехурко да го бараш мокър .Приятно пътуване към Б група.
0
 
 
СЪБЕВ КЪДЕ СА ТРЕНЬОРИТЕ НА БУРГАС? ВЗЕ ГОЧЕТО НАЙ-ГОЛЕМИЯ ИЗМАМНИК ДА ЗАМАЖЕШ ОЧИТЕ НА ХОРАТА .ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЗА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ТИ КЪМ СЛУЖИТЕЛИ,ТРЕНЬОРИ,ФУТБОЛИСТИ ОТ Ч-Ц БУГАС И Ч-Ц ПОМОРИЕ!!!
0
 
 
като махнаха безплатния вход и никой няма що така ве 100 човека
+1
 
 
Няма смисъл да се спори с хора които повтарят едно и също, каквото и да им кажеш.
-1
 
 
брех тия шарани.На техните мачове хора няма,ама иначе са на всеки наш мач да ни вдигат посещаемоста :)
+1
 
 
В коя селска чалгаджийница си дижей,бре или при Нефчо?Я кажи,кой е последния хит на Ивана,вместо да се изявяш неподготвен по футболни въпроси.Както е казал един,човек по-надолу,знаеш ли колко пъти съм ходил да гледам Нафтата и имаше по 100 човека?
-1
 
 
ЯНЕВ кой стадион ще напуснеш .Ами ти и без това си гост на него.
0
 
 
Простотиите тук се говорят единствено и само от МНОГОБРОЙНАТА публика на цаците от 6 човека и едно дете в 3 ти клас . Намалете алкохола защото ПАЛЯ4ОВЦИ като пийнете и всичко ви се вижда двойно. А дали ви се вижда Б група двойна .Приятно пътуване ще се видим там, СМЕшНИЦИ .
-1
 
 
ако отбора който обичам има такива фенове като вас зелени момчета, моментално бих напуснал стадиона за винаги! нямам думи! излейте сега в отговор поредната си порция простотия!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: