Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
Нефтохимик загуби гостуването си в Нова Загора
Автор: Екип Burgas24.bg 09:54 / 04.04.2011Коментари (32)6282
© Burgas24.bg
Нефтохимик загуби гостуването в Нова Загора с минималното 1:0, от местния тим на Загорец.

Добрите изяви на стража на Загорец Георги Христов, лишиха "шейховете" да си трагнат с поне точка от Нова Загора. Единственото положение в мача реализира Атанас Рибарски-Рибата, който засече една топка с глава, след центриране по фланга.

След тази загуба Нефтохимик се изравни по точки с преследвача ИТД-Гигант Съединение. Двата тима имат по 54 точки, но бургазлии са с по-добра голова разлика и заемат второ място в Югоизточната В група.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Попе кой беше ти 4е не мога да се сетя .Малка жалка синя грозна смачкана АМЕБА .Такива едноклетъчни животни като теб на сметището в 4елопечане . Приятно пътуване към Б група.
0
 
 
чест и почетания за Благо Митрев ,НО защо когато ГО4ЕТО ВАСИЛЕВ искаше да поеме отбора ни дори и във В група той му отказа . Мое лично мнение - Благо не мисля че ти си най добрата алтернатива за старши треньор на Нефтохимик . Незабравяй че не всички велики играчи стават добри треньори . По добре да си само ръководител .Незабравяй че и нас ни боли не по малко от теб за НЕФТОХИМИК а и си мисля че каузата на зеления отбор е преди всичко - дори и пред личните интереси . Нефтохимик го е имало преди теб ще го има и след теб .
на 05.04.2011 г.
+3
 
 
А на вас нашето стадионче ли ви отива ? Вашето се поразпада малко ...ама карай, вие така или иначе нямате нито традиции, нито история . Създадени 1919 ? По-скоро 2005-а . То и акъла ви е като на родени през 2005-а . Правите се , че не знаете на чий стадион играете и кои са ви школите. По-добре отбор на Завод , отколкото на мафиот. Гордостта на Йоан Костадинов !!! Мечтата на Митко Събев . Символа на лепиларите . Отбора , който унищожи бургаският футбол с кебапчета и томболи . А ние никога не ще се предадем . За Нефтохимик песни ще се пеят . За Нефтохимик ни е ще умре . Бургас е зелен !
-4
 
 
ех как ви отива тва стадион4е селско на снимката. мазута в езерото там ви е мястото по близо до ва6то завод4е. одраха ва едни селяци от нова загора ква б група там на село
+6
 
 
Пичове , горе главите ! В събота ние ще смажем Съединение , ще играем за вас , имаме и да си връщаме за равния есента . След два кръга гостуват и на вас , биете ги и разликата ви с тях става 6 точки . Само не бива да се дъните другаде до края . Поздрави от Пловдив !
-3
 
 
не е то4но сащия отбор рибарски и орлир орлинов са нови но мисля 4е ни смазаха в средата на терена и от там взеха и ма4а дено няма ве4е такива загуби
-2
 
 
нефточимик си е нефточимик ... това му е чара - mnogo igraqt, mn полъжения но няма гол, а не вкараш ли ти вкарват ... аз не мога да си обясня как преди около 1 месец същия загорец го счупихме от бой а сега сме като червей
+1
 
 
Не знаех, че Станимир Димитров играе още. Браво на него! Това е за мен най-великия футболист на Нефтохимик. Когато беше по-млад имаше страшно много потенциал в него и съжалявам, че не игра в националния! Винаги ще има какво да даде на футбола.
+2
 
 
Видно е, отборът ни изпитва големи трудности при гостуванията си. Отбор се гради първо с качествен треньор, да не е единственото, но е необходимо условие.Моите уважения към Благо, дано и той да се надгражда, но губим много, ама много точки от незнайни отбори, защото всички отбори в тази група без нас и Ботев са такива.Все още всичко е в наши ръце/крака/, длъжни сме да завършим втори, по-нататък ще видим...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: