Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
ФК Нефтохимик прие 1962 година, като година на създаването си
Автор: Екип Burgas24.bg 12:55 / 09.04.2011Коментари (40)5216
© Burgas24.bg
ФК Нефтохимик прие 1962 година, като година на създаването си. От футболният клуб ни информираха, че от тази седмица е излязло решението на съда за пререгистрацията на клуба, като ФК Нефтохимик 1962.

"В далечната 1962 на строителната площадка на бъдещия Нефтохим, работници създават отбора, който тогава още е нямал име. Отборът започва в А областна група под името "Строител", като всички футболисти са работници от Нефтохим. Първият изигран контролен мач е с Локомотив (Бургас). През 1964-та отбора е прекръстен на Нефтохимик."







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Ако ще и 681 година да си сложи мазутекс в името , пак си остават отборчето от село Атанасово , а сега и Долно езеро . Там където е текло пак ще потече - завинаги във В и Б ! Аматьорииии !
+3
 
 
Навремето половината бяха на работа при Дражев , тоест той им хранеше семействата, а те после го плуха и ругаха. Същото ще се случи и със Събев.
-3
 
 
Браво,ама преди това успяхте ли да си вземете активите за този отбор от Дражев,защото гореспоменатия отбор от 1962 е обединен с Черноморец през 1969 и активите му заедно със стадиона,за който толкова много претендирате отиват в Черноморец или принципа е да си измисляме история и да си пишем разни години.По реално е да се напишете Нефтохимик 1932,това никой няма да ви го успори.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 10.04.2011 г.
+3
 
 
на тоя аудит ше му отворя главицата наживо, за дето пише такива глупости. мишка отивай да лапаш на 10те ти приятелки в пъба.
-3
 
 
Ха,че откъде-накъде?Какво общо има този отбор с Нефтохим,да се кръстят Лукойлец.Че и си честитят....Значи онова измислено,новорегистрирано отборче е Ботев,Велбъжд е Локо-Пловдив и пр. само Черноморец е друг,а?
-3
 
 
Каква строителна площадка, Вие луди ли сте ? Нефтохимик се казваше Локомотив преди 1981 год. когато беше преименуван. А Локомотив също е възстановен през 1962 год. преди това съществува от 1932 год. до 1956 год.
+4
 
 
Е,поне в една и съща година ще празнуваме годишнините си! Поздрави от Пловдив.
-5
 
 
кви са тея 4и4ки на снимките те са по 100 кила това ако са спортисти аз сам космонафт
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: