Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Георги Василев: Влизаме в реалността
Автор: Екип Burgas24.bg 16:29 / 10.04.2011Коментари (19)3717
©
Старши треньорът на "Черноморец - Бургас" Георги Василев говори пред официалния сайт на клуба по повод предстоящия мач със Сливен в понеделник.

Според опитния специалист отборът започва да намира своя облик, въпреки нещастната загуба в последния мач за купата на България. В отбора има проблеми с контузени футболисти, но лекарския екип ще направи всичко възможно, повечето от тях да са на линия за мача утре подчерта треньорът на бургазлии. Той смята, че отборът до края на шампионата ще играе така, че да се опита да се класира възможно най-напред, като отчита реалността, че това е много трудно, но не и невъзможно.

Двама от основните футболисти на "Черноморец - Бургас" ще пропуснат гостуването в града под Сините камъни. Капитанът Траян Дянков получи сериозна травма в мача със Славия, но доигра срещата, въпреки силната болка, която изпитваше. За неговото пълно възстановяване ще е необходима още седмица, като надеждата на старши треньора е той да е готов за следващия кръг, когато по програма идния понеделник "акулите" приемат водача "Литекс".

Другият отсъстващ от групата за мача е Георги Андонов, който получи пети жълт картон в мача за купата и пропуска двубоя в Сливен, поради наказание. В отбора се връща обаче Орлин Старокин, който вече изтърпя наложената му санкция да не участва в една среща. В групата след лека травма се завръща и младежкия национал Георги Терзиев, който също пропусна последния мач на отбора. 

Георги Василев смята, че независимо от краткото време, в което отново е в българския футбол, вече е забелязал една тенденция, която няма да доведе нещата до добър край и определено не помага за развитието на футбола у нас. Той визира и двата мача, в които е начело на "Черноморец" и които според него до голяма степен са решени след реферски грешки. По този повод спортно-техническото ръководство на клуба е подало жалба срещу главния и един от страничните рефери, които допуснаха грешки оказващи пряко влияние върху крайния изход от двубоя за купата на България със Славия. Василев смята, че тези грешки на реферите оказват въздействие не само върху конкретните резултати от срещите, но и на хората, които се грижат да се развива футбола в страната, визирайки клубните президенти. 

- При едни такива повтарящи се ситуации, много от хората, които влагат средства във футбола, ще се замислят сериозно дали да продължат да го правят, виждайки какво се случва с труда им - техния и на хората, които работят за съответните отбори - завърши наставникът на "акулите".

Отборът на "Черноморец - Бургас" ще пътува до Сливен в деня мача. Двубоят е в понеделник от 17 часа и ще се играе на стадион "Хаджи Димитър".






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
абе анонимния, ти да не си някъв шизофреник, или просто си на екстази хахахаха
+2
 
 
Едва ли има смисъл да се спори с хора,които като отидат на стадиона стоят с гръб към терена,но това си е тяхна работа.
+2
 
 
Томи, на другата среща ще дойда да си поговорим по темата :)))) опитах се да им обясня да имат толерантност, те ме изкараха комплексар :))))
+2
 
 
Доста хора май се вживяват като Юнайтед-Сити,Ливърпул-Евертън и сума ти подобни неща.Абе то колкото няма футбол в БГ,да не говорим за Бургас.Какви са тия конфронтации не мога да разбера.Кво значение има кой е отбора?Както ни е радвал Черноморец много отдавна,така ни е радвал и Нефтохимик.Друг е въпросът,че вторият е бил само по времето на Порточанов,а всичко останало е било само по долните дивизии.Както сега изкуствено се помпи Черноморец,така искуствено беше напомпан и Нефтохимик.Аз се радвам на успехите и на двата отбора,а който иска да се вживявя в ролята тези,които не ходят на мач,заради самият футбол-много му здраве.Щото накрая ще гледаме футбол на ниво А група само по телевизора,а има хора,които наистина обичат самата игра,а не ядат лайна за тоя и оня,без дори и да знаят и капка от историята на Бургаския футбол. Айде псувайте на воля!!!
+1
 
 
ДЖ ДЖ, къде съм писал, че завиждате? или ти просто да си кажеш твоето! Всичко съм разбрал спокойно и за последен път призовавам след като сме жалки и смешни да не се занимавате с нас и да не леете простотия в тези теми!
-3
 
 
Абе Янев за какво да ви завиждаме - Ние ви СЪЖАЛЯВАМЕ .Смешно отборче още по смешни фенове . Неутралната публика гладна за безплатни сандвичи . Ужас . Нашите съболезнования към многобройната агитка от 6-9 човека , и приятно пътуване към Б група.Само един отбор може да радва Бургаската общественост и той се казва - НЕФТОХИМИК .И незабравяй никога вашето отборче никога няма да остане в историята защото е като дамска превръзка .
+1
 
 
Анонимен, по злобни и комплексирани от вас няма брат. Ще ви ги пиша тези коментари докато спрете да заливате темите на черноморец с глупостите си, злобарщините си и приканване към насилие. Каквото почукало, такова се обадило. Нямаш си никаква престава колко съм спокоен, няма капка злоба и комплексарщина в мен. Когато спрете с простотиите в тези теми и аз ще престана! Пожелавам ви успех!
-2
 
 
хайде пак 1 тон ала бала от най баналните "фенове"
на 10.04.2011 г.
+3
 
 
Реалността се казва Нефтохимик Бургас, Генерале . Защото реалността във футбола е любовта на феновете , а не парите . Един отбор, обичан единствено от собствениците си е обречен на провал . Не поредната версия на Черноморец, Нефтохимик - това е Бургас .
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: