Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Сливен и Черноморец-Бургас не можаха да си отбележат гол
Автор: Екип Burgas24.bg 19:08 / 11.04.2011Коментари (27)4823
© burgas24.bg
Отборите на Сливен и Черноморец-Бургас не можаха да си отбележат гол,в мач от от 21-ият кръг на А група.

Головити положения пред двете врати се брояха на пръсти, на стадион "Хаджи Димитър" в Сливен.

Първото полувреме ще се запомни единствено с червения картон на Йохен Зайц. Бранителят получи директен червен картон, за удър без топка срещу Валентин Веселинов

През втората част Сливен стояха по-добре на терена с човек повече. В 60-ата минута "войводите" бяха много близо до гола. Илич изпълни хубав пряк свободен удар, но Стоян Колев се намеси блестящо и изби в корнер. 

Пет минути преди края на двубоя Веселинов беше оставен непокрит на границата на наказателното поле, но ударът му не намери очертанията на вратата.

Това бе седми пореден мач за "акулите" без победа в първенството. Следващият кръг бургазлии се изправят срещу отбора на Литекс, на стадион "Лазур" в Бургас. 






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
И ко праим ся:))) Пак като влезем в А група,като се върнем на стадиона си,пак ще ходят по 15-20000 Ами сега що няма?ААААА забравих няма го Порточана да пусне безплатен вход и да урежда мачове.То май вече няма да стане тая работа.То и на мен ми се иска и аз обичам да ходя на пълен стадион,ама нашия хибрид излезе ЛАБАВ.Виж Литекс е същата измислена история-Фантом,ама бая време издържа.На ПЛОЩАДА И ХОТЕЛ България СИНЬО ЗНАМЕ ЩЕ СЕ ВЕЙ ЧЕРНОМОРЕЦ ЩЕ ЖИВЕЙ
-2
 
 
Ох сити тебе те забравих извинявай . Няма да ти казвам кой съм аз защото за разлика от теб мен ме познава целия град. За това кое е на мода в Бургас неможеш да знаеш защото ти си селянина тук. За отбора любимец на БУРГАС спор няма това е НЕФТОХИМИК - донесъл най голямата радост на града . За това каде ще играеме следващата година то е ясно Б група там кадето ще се срешнем с вас . Мили ми смехурко аз за разлика от теб съм с отбора си още от тогава когато стадиона беше само с 300 седалки . Аз ще остана и с него когато на стадиона ни ( кадето сега играете под наем ) пак ще идват по 15 - 20 000 човека и няма нищо да си спомнят от някакво си отборче без история и успехи като вашето .Точно тогава вие мишки ще се криете в тълпата и ще злобеете а по умните от вас който са 2-3 ще разберат че това което казвам сега е истина . Приятно плуване към Б група
+1
 
 
Джангъра ПРЕЗИДЕНТ!!!!! Дай по още едно.
-3
 
 
Аз много уважавам и свалям шапка на ПОПО , ЯНЕВ и АУДИТТ - браво момчета вие сте истински цаци защото наближава времето когато само вие ще сте феновете на 4ерноморец .
-2
 
 
Мога да дам пари само и единствено по бързо да бъде закрит този смешен отбор на цаците за да не се срамувам че съм БУРГАЗЛИЯ .А за нашия отбор не се притеснявай - той е истински и е жив а вашия измислен и мъртъв .
0
 
 
Балона се надува е готин коментар,особено за един велик отбор с милиони фенове,които се появиха изведнъж от нищото,след като един велик президент застана на чело на този клуб и им пусна безплатни билети.Той и тоя новия отбор е същия,ама поне още не се е пукнал.Смешни коментарчета за велики отбори с велики постижения,на чиито мачове ходеха почти едни и същи хора,с изключение на няколко "ултраси":))))),на които май телевизия ДИЕМА май не им влияе добре.Аре сиктир и та*аците :)))))
+2
 
 
Ей милионера, вземи дай малко пари на отбора ти като си толкова богат, да си купят футболисти и да карат на горе, на мен сметка не ми прави, ако искам пеша ще ходя, палячо. Да не забравиш да почерпиш на св. Архангел Михаил, че нали си мишка по душа, комедиант.
+2
 
 
Гледам все за пари говориш,явно са ти проблем,ама какво да се прави селските диджеи не печелят много....Даже трябваше да им легнат на Сливен,че по-добре те да останат,отколкото Академик
-2
 
 
Каде си Попо каде си Янев . Да не би още да пътувате за Бургас от Сливен . Понеже сте бедни жалки въшки сигурно сте на автостоп. Относно мача- Няма какво да коментирам . Поредната жалка смешна продукция на едни некадърни изпълнители . Страшно ще ви отива с децата на Сливен да играете във Б група. Пожелавам ви го от все сърце , а и там ви е мястото .Мисля че е по добре да играете и на стадиона си в кумлука защото там има наблизо водоисточник . Приятно пътуване към Б група мили ми СМЕХУРКОВЦИ .
0
 
 
Шарани прости смешни вече от колко месеца нямате победа е поздрав с една детска песничка "Балона се надува" и накрая нали знайте как свършва до година ва закриват и се връщаме на стадиона си ;) само за 1 съжалявам че няма да можем да играем със вас и да видим кой ще метне повече хора айдеее изпадайтеее!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: