Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Нефтохимик стигна само до 0:0 при гостуването си в Ямбол
Автор: Екип Burgas24.bg 19:07 / 13.04.2011Коментари (54)6342
© Plovdiv24.bg
Отборът на Нефтохимик направи поредна грешна стъпка в борбата си за второто място в Югоизточната "В" група. "Шейховете" стигнаха само до 0:0 при гостуването си на Тунджа (Ямбол). Мачът ще се запомни с малко голови положения, като бургазлии не успяха да се възползват от своите. Домакините също имаха изгодни шансове да вкарат, но ги пропиляха.

"Зелените" доиграха двубоя с 10 души, след като в самия край Дерменджиев получи червен картон.

Прекият конкурент Гигант завърза още повече борбата за второто място, след като днес победи Розова долина с 1:0.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
И много искам да видя снимки от вашите гостувания, но такива просто няма :)
+1
 
 
На мачове с някви мега селски отборчета е нормално да не идват хора. Всички чакаха мач с истински отбор като Ботев + връщането ни на стадиона и се видя колко човека бяхме реално. И много чудно - 90 процента от хората на стадиона бяха със зелени шалчета. Какви черноморци е имало, какви 5 лева? Ужасно сте нагли наистина. Аз много добре знам, че на домакинските срещу някви нечувани селски отборчета наистина няма много хора, но това е нормално, след като не предизвикват никакъв интерес. Това го обяснявам за 30ти път сигурно, но вие сте закостенели и не мислите. На това гостуване е нямало хора - все пак е работен ден. В Асеновград бяхме 80-90 човека - 1 автобус и 6-7 коли. В Нова Загора бяхме само с коли около 50 човека. И не забравяйте, че това се случва във В група, не знам вие колко ще сте, ако сте там, щом в А сте толкова. И това е при нас вече 5-та година. А тоя блу шаркс да не пише, че нещо отказа покана предния път, тихо палячо.
0
 
 
за всички шарани един сочен зелен к*р в устите, на живо ми е много чудно що не си отваряте миризливите наркомански устички, а само тука. 10 паляка с по 3 ника тука и много велики. шматки недое*ани, продължавайте все така, то ви се трупа.
на 14.04.2011 г.
+2
 
 
Фенчо , първо искам да кажа, че това не беше единодушно мнение на бургаските фенове , а нещо повече по-голямата част от нас призоваваха да не влизаме в излишни дразги особено с отбор, с който се имаме от много години. Въпреки това мога да си обясня някои от меко казано емоционалните реакции на нашите , предвид , че когато разликата ни беше значително малка ни бяха ни отсъдени служебни загуби и доста лайна ...А да и още нещо никой не е обвинявал Ботев всички мнения бяха против БФС ...
0
 
 
Ако всичко се решава в последния кръг и БОТЕВ решават кой да е втори мисля че ще изберат нас . Но ние трябва да си свършим работата сами . Предварително благодаря на феновете на Ботев за подкрепата .
0
 
 
Относно БОТЕВ . Феновете на НЕФТОХИМИК винаги са ви уважавали ВИЕ сте наши приятели а дразгите и конфликтите ги правиха смешните ЦАЦИ тези жалки АМЕБИ И МЕХУРКОВЦИ които пишеха от наше име . Каквото и да стане феновете на НЕФТОХИМИК винаги и за напред ще уважават БОТЕВ .
0
 
 
Вече наистина се притеснявам . Според мен Благо Митрев обърка нещо . Отдавна предупредих , загатнах че това НЕ Е ТРЕНЬОРА но феновете не ме отразиха . Защо махнахме Димитър Стойчев - доказан верен истински треньор . Ех Благо Благо пусти лич ни интереси . Жалко за момчетата жалко за тези прекрасни всеодайни фенове на които винаги съм свалял шапка и мога да направа дълбок поклон . Според мен вече мисията невъзможна . И БОТЕВ колкото и да искат няма как да ни помогнат , те немогат да ни сменят треньора . Жалко и за г-н Николай Филипов страхотен човек готов да подържа отбора и в Б група. БЛАГОДАРЯ ти НИКИ .Имаме страхотен шанс да влезем в Б група и сме на път да го испуснем с неадекватните решения на Благо Митрев . ЖАЛКО.
+2
 
 
Нафта,започвам да си мисля,че ръководството Ви не желае промоция в Б група,неможе да губите точки срещу такъв смешен отбор,а пък, ако по чисто футболни причини не сте победили,то тогава положението е много тревожно,много сте ми симпатични като отбор и публика и много съжалявам,че ще го кажа,но ми се струва,че няма да завършите на второ място.Искрено се надявам да не се окажа прав.Успех до края.
на 14.04.2011 г.
0
 
 
Може и там да се срещнем с вас, щото вие нито лаете нито хапете...Пък и никъв отбор не сте. Ходите да гледате гаджетата си как играят за Събевият отбор.
+1
 
 
пак у В 6тот много лаете по другите отбори и няма вра6тане трагедия ви е отбор4ето
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Олимпийската ни шампионка Ивет Горанова е на прага да прекъсне кариерата си
Хандбалният Фрегата е на победа от бронза в първенството
Официално: Григор Димитров остава сред най-добрите в тениса
Олександър Усик пренаписа историята на бокса!
Григор Димитров няма да защитава финала в Женева

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: