Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Бургаски футболни легенди се срещат днес в мач, посветен на Деня на спорта
Автор: Екип Burgas24.bg 13:53 / 17.05.2011Коментари (9)1688
©
Любимците на бургаските футболни фенове - Пламен Крумов, Радостин Кишишев, Тодор Киселичков, Антон Спасов, Нено Ненов, Еролин Кючуков и други футболни легенди ще облекат днес за пореден път синята фланелка на "Черноморец -Бургас". Те ще се изправят срещу своите колеги от "Нефтохимик", сред които личат имената на Митко Трендафилов, Милен Георгиев, Благомир Митрев, Станчо Цонев, Станимир Димитров в мач посветен на Деня на спорта - 17 май.

Двубоят ще се състои на терена на спортен комплекс "Изгрев" от 18.30 часа.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Пак започвате с най-идиотския спор който може да се измисли.Това ще е ШОУ на БУРГАСКИ футболни легенди.Десетки хиляди почитатели на футбола в Бургас си местят к...а от единия крачол в другия, дали тези известни БУРГАЗЛИИ са играли в някакви си отборчета като нефтохимик и черноморец.Това е ШОУ за истинските любители на БУРГАСКИЯ футбол,а не повод 30-40 полудели от злоба синьо-зелени пубертета ,да избиват комплекси.Ходете и се излагайте на мачовете на невзрачните ви отборчета и не разваляйте ШОУТО на БУРГАЗЛИИ!!!!!
-3
 
 
ей глупави розовелки заблудени- без благо и st.димитров всички другиса играли и за двата отбора!!!а хайде ми кажете кой от тези всички е легенда на атлетик-чудесния отбор които прекръстихте и закрихте?а двугодишно подобие на отбор как може да има легенди?това уродливо помашко тимче как го припознахте за бив6ето си заводско клубче?отдавна го няма вече оня нефтохимик...
+4
 
 
Тук не виждам никакви ветерани на Черноморец.Кишишев е юноша на Черноморец,но не е легенда на Черноморец,повече е играл за нафтата.Ветераните на Ф.К. Черноморец ги знаем-Притъргов,Гочев,Мутафчиев,Маджаров,Йовчев,Ил
чев,Делиминката и т.н.,,,ПСФК ЧЦ няма ветерани,всъщност има-Дуду,Фернандес,Зайц,Платини и други подобни...
0
 
 
Срам и позор аз виждам тук единствено и само легенти на Нефтохимик отбора на Бургас! к*р за шарана!
+1
 
 
За Кишишев може да се даде определение легенда на Черноморец, но за Крумов, а още повече Спасов и Киселичков??? Все пак мачът би трябвало де е интересен, защото всичките участници "я могат"!
+3
 
 
Само не разбрах Радостин Кишишев, Тодор Киселичков и Антон Спасов от кога станаха легенди на Черноморец Бс? Или то... май е поради липса на такива!!! Между другото, къде се намира този спортен комплекс Изгрев?
+2
 
 
Фенове на Черноморец,не ви ли е гадно такива хора да играят за вашите ветерани и да ви се пишат легенди,защо не напрвите нещо по въпроса?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: