Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Ветерани на Черноморец и Нефтохимик изиграха зрелищен двубой в деня на българския спорт
Автор: Екип Burgas24.bg 11:58 / 18.05.2011Коментари (8)1592
Над 200 зрители станаха свидетели на динамичен и резултатен двубой между ветераните на "Черноморец - Бургас" и "Нефтохимик", игран на спортен комплекс "Изгрев". По повод Деня на българския спорт, Община Бургас отвори широко вратите на спортния комплекс за всички, които обичат да спортуват. След многото спортни прояви през деня се стигна до кулминацията - мачът между бургаски футболни легенди.

За отбора на "Черноморец - Бургас" в срещата участваха Пламен Крумов, Малин Орачев, Антон Спасов, Еролин Кючуков, Радостин Кишишев, Тодор Киселичков, Нено Ненов и Владо Вълчев. В отбора на "Нефтохимик" личаха имената на Благо Митрев, Ганчо Евтимов, Милен Георгиев, Митко Трендафилов, Станчо Цонев и други известни футболисти. През второто полувреме на срещата, двама от играчите на двата отбора размениха екипите си - Крумов подсили атаката на "нафтата", а Станчо Цонев облече синята фланелка. Двубоят премина в добро темпо с много движение по терена и майсторски изпълнения и от двете страни.

Отборът на "Черноморец - Бургас" спечели с 8:6, а голмайстор на мача бе Пламен Крумов, който отбеляза 4 гола за "акулите" през първото полувреме и 3 за "Нефтохимик" през второто.

В края победителите получиха купа от кмета на Община Бургас Димитър Николов, а всички участници в срещата - почетни грамоти. Със сигурност ще има и нов мач между двете формации, като това ще се случи при откриването на най-новия спортен комплекс в Бургас, който се изгражда в ж.к. "Славейков".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
И още нещо да добавя - какви легенди?!? История под наем, стадион под наем, фенове под наем, школа под наем, а сега и легенди под наем!!! Иначе другите били розови, не знам си какви, заводски, а за Аетос нищо не споменават...
+2
 
 
ба*ти пародияата футболисти на Нефтохимик със сини екипи ужас срам и позор Пламен Крумов в черноморец ветеран легенда :-0 :-0 Копелета сини поредното доказателство че всичко е зелено :) "ДОБРЕ ЧЕ БЕШЕ" НЕФТОХИМИК ЗА ДА ГО ИМА СЕГА ТОЗИ УРУДЛИВ ОТБОР ВЗЕЛ ИМЕТО НА Ч-Ц БУРГАС КОЙТО ВСЪЩНОСТ ИСТИНСКИЯ ОТБОР ОТ БУРГАС Е ЗАКРИТ ОТ КАРТАТА НА СВЕТА ОТ ДОСТА ГОДИНИ :)))))
+3
 
 
Крайно време е заблудените да погледнат отвъд тъпите клишета и да разберат, че такова животно като "бургаски футбол" нема! Има Бургас, има и футбол, който за огромната част от населението на града означава Нефтохимик. Няма "софийски футбол" - има ЛЕВСКИ и цС*ка. Няма "пловдивски футбол" - има Ботев и Локомотив. Няма "лондонски футбол" - има Тотнъм, Челси, Арсенал, Уест Хям, Милуол и много бой. Всеки истински мъж има само една родина, една любима и един отбор - толкова е просто и логично.
-3
 
 
Тържество на разбирателството и приятелството.Символите на БУРГАСКИЯ футбол.Бургас е може би единствения град в който всичките му футболисти са играли и за двата отбора.Разбира се има едно -две изключения ,но те са само за да потвърдят правилото-в БУРГАС няма делене на Черноморец и Нефтохимик.Трябва да сме горди и щастливи,че БУРГАС е един от малкото градове в БГ , в който може да се направи такова шоу.Благодарности и поклон на всички които организираха и участваха в това уникално БУРГАСКО шоу!!!!!
+2
 
 
Пародията с бургаския футбол продължава, а жалкото е че на повечето хора им е все едно. Други пък си мълчат, защото така им изнася - имат хубав стадион, реклами бол, медиен комфорт също, легенди под наем и все подобни неща.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: