Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Нефтохимик на бараж за влизане в "Б" група след равенство срещу Созопол
Автор: Екип Burgas24.bg 09:34 / 02.06.2011Коментари (27)3371
© Burgas24.bg
Нефтохимик си осигури бараж за атакуване на "Б" група след като направиха 1:1 срещу Созопол, в отложен мач от  Югоизточната "В" група.

Диян Лефтеров даде преднина ба бургазлии в края на първото полувреме, след разбъркване пред вратата на Созопол. Ветерана на Нафтата Митко Трендафилов направи фрапантен пропуск през второто полувреме, пропускайки да удвои резултата за "шейховете". Халфът излезе сам срещу стража на гостите, но прехвърлящия удар мина над вратата на Созопол. В края на мача гостите се възползваха от груба грешка в отбрана от страна на домакините и Венелин Братанов от Созопол бе точен за крайното 1:1.

Така кръг преди края в Югоизточната "В" група Нефтохимик си бетонира 2-та позиция в първенството, като събра актив от 81 точки и е на 4 точки пред 3-ия Загорец, преди дербито от последния кръг срещу тима на Ботев Пловдив. Созопол е 5-и с 68 точки.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Ние бургазлиите по принцип не се правим на цигани да пишем в чуждите теми, но тъй като виждам, че пак Черноморец Ви пречи искам да направя едно уточнение за пореден път. Става дума за връзката между Вихър Айтос и Черноморец. ВЪВ В ГРУПА НЯМА ЛИЦЕНЗ, ЗАЩОТО ОТБОРИТЕ НЯМАТ СТАТУТ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ. ИМА ПРЕОТСТЪПВАНЕ НА ПРАВО ЗА ИГРА ПОРАДИ НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ, което е нещо съвсем различно. Няма никаква правоприемственост между отбора изпаднал в несъстоятелност, и отбора, който се е възползвал от правото му на игра, както е при преотсъпения лиценз. Не знам как по-просто да ви го обясня, дано да ви е станало ясно този път. Така че понастоящем няма абсолютна никаква връзка между Вихър и Черноморец. Както няма връзка и между Металик Сопот и Ботев Пловдив. Ботев си е Ботев без никакви уговорки, както и Черноморец. ( Дражев е друга бира, говорим за Вихър.) Ако на мен не ми вярвате питайте утре пловдивските ни приятели, да ви разяснят и те. Извинявайте, че ви се намесих в темата, няма да поствам повече в нея. Надявам се уточнението да ви е било полезно.
-3
 
 
здравейте мазути аз съм от беломорска тракия 1912 ( ботевист ) колко ще дойдете колкото бяхме ние в бургас или я имате 200 човека я нямате до сега има продадени 6000 билета а до мача има още два дена не си мислете че пълним стадиона заради вас причината е в бенефиса на коцето видолов
+1
 
 
ЗЕЛЕНИ РОЯЦИ ПРЕВЗЕМАТ Пловдив! Идваме момчета, ще стане голям купон! А вие шаранчета вмирисани, може да дойдете да видите какво значи дерби, какво значи истински отбори с истински фенове!
0
 
 
ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА ЧЕРНОМОРЕЦ-2005 - ПРОЧЕТЕТЕ !!! ДА СМЕНИХМЕ ИМЕТО НА АТЛЕТИК БУРГАС САМОЧЕ ИМАМЕ РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ПРЪВОПРИЕМНИЧЕСТВО НА НЕФТОХИМИК ! НЕЩО КОЕТО ВИЕ НЯМАTE ЗА ЧЕРНОМОРЕЦ ! ВИЕ СТЕ СИ СЪЗДАДЕНИ ПРЕЗ 2005 А МЕЖДУ ДРУГОТО ВИЕ НЕ БЯХТЕ ЛИ ВИХЪР АЙТОС БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ПРЪПОПРИЕМНИЧЕСТВО НА ЧЕРНОМОРЕЦ ???
+2
 
 
мълчи бе вихър айтос. дали сме изкуствен, или не, винаги ще бъдим с десетки пъти повече от вас. тих те искам цацо
-2
 
 
в бг май вече няма истински отбори,а мазута е най изкуственото тимче.прекръстиха атлетик бс.помаци розови...
+2
 
 
Успех на баража момчета! Чакаме ви в Пловдив за да си спретнем един хубав футболен празник! Нека покажем на България кои са истинските отбори.
на 03.06.2011 г.
0
 
 
Аз не схващам , защо им обръщате внимание на хилядите фенове на Черноморец въобще . Нека да не се заяждаме с толкова велики тимове ...Все пак те имат много повече 6 и 9 места в "А" група отколкото ние някога ще имаме . Покажете уважение към истинският отбор на Бургас ...или поне на 20 човека от Бургас и приятелите на Йоан Костадинов ..
+4
 
 
Нормално, като за мач без значение, и двата отбора сякаш не се напрягаха много. И миналата година уж ни пращаха на бараж, но бързо пуснаха опровержение. БФС още не са обявили официално 1 или 2 Б-групи ще има, по колко отбори ще включват и т.н., така че да не бързаме с приготовленията за бараж. Все пак, ако някой знае нещо "от кухнята", нека сподели.
+1
 
 
Е мили скъпи сладки малобройни нищожни смешни жалки фенове на черноморец не мислете за баражи мислете за херо тошко хънков и всички останали продажници които сте събрали . И сър алекс да дойде във вашето отборче пак няма да идват хора на стадиона НИ , защото вас не ви обича никой и никой не ви иска в А група още повече с херо любимеца на БФС . А за баража не се претеснявайте ние ще ви изчакаме в Б група .
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: