Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Звезди ритат срещу футболни легенди в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 17:32 / 18.07.2011Коментари (0)1251
©
Бургаски футболни легенди ще облекат спортните екипи и ще се изправят в мач срещу сборен отбор на звезди от шоубизнеса. Двубоят ще се състои на терена на спортен комплекс "Изгрев" на 20 юли (сряда) от 19.00 часа.

Футболният сблъсък е по инициатива на Лео Бианки, водещ на кулинарно предаване по ТВ 7, а целта на двубоя е популяризиране на спорта в Бургас.

"Избрах Бургас да е първият град, в който да се проведе такъв мач, защото живях доста време тук. През последните години се направи много за спорта в града и това радва всички нас, които сме големи фенове на футбола. С този мач искаме да покажем на хората, че на игрището всички се забавляват еднакво, независимо дали са известни личности, спортисти или политици", обясни Лео Бианки.

Отборът на звездите, наречен "Отборът на сърцето", ще бъде воден от Лео Бианки, а в него ще се включат още победителят от "Биг Брадър 2" Миро, атрактивният участник от "Биг Брадър 3" Панайот, синът на артиста Георги Мамалев - Александър Мамалев, рапърите Спенс и Играта, известният DJ Дончо, китаристът на група "Каффе" Жоро Янев и бургазлията, участвал в "Островът на изкушението" Андрей Едрев.

Все още се пази в тайна кои точно любимци на бургаските футболни фенове ще се включат в мача, но организаторите все пак обявяват някои от имената - представител на футболното семейство Порточанови, легендата на "Нефтохимик" Милен Георгиев, Пламен Крумов - бивш капитан на "Черноморец- Бургас" и "Нефтохимик", Мирослав Косев - футболист на "Черноморец- Бургас", "Нефтохимик" и бивш помощник-треньор на "Левски". Към тях ще се присъедини и зам.-кметът по строителство на Община Бургас Костадин Марков, който е запален футболен фен и сам не пропуска да порита топката, когато му се отдаде такава възможност.

"Изключително съм горд със спортната инфраструктура на Бургас, която бе реализирана в града през последните няколко години. Спортният комплекс в "Изгрев" е доста натоварен и това много ни радва, защото на него ритат не само млади хора, но и хора на възраст, а въпреки денонощната му експлоатация състоянието на настилките е перфектно. Ще продължим да работим в тази посока", категоричен е Костадин Марков.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: