Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Черноморец с минимална победа над Калиакра
Автор: Екип Burgas24.bg 22:08 / 06.08.2011Коментари (13)2001
©
Черноморец най-накрая записа победа на свой терен през 2011 година, след като надигра Калиакра с 1:0 в двубой от първия кръг на новия шампионат. Голът заби новият нападател Венцислав Христов в 53-ата минута. Цялата пролет "акулите" нямаха спечелена дори точка на "Лазур" в среща за първенство, но повторният дебют на треньора Димитър Димитров-Херо начело на отбора счупи каръка.

Бургазлии играха по-добре и заслужено се поздравиха с успех. Голмайсторът Христов пропусна да се разпише още през първото полувреме, когато в 33-ата минута излезе сам срещу вратаря, но стреля в гредата. Все пак 20 минути по-късно той се реваншира, засичайки в мрежата центриране на Костадин Дяков от корнер. След това близо до попадението бяха съотборниците му Пламен Крумов и Георги Андонов.

След седмица Черноморец гостува на ЦСКА в София, а на Калиакра предстои втора поредна визита - този път на Монтана.

Още по темата: общо новини по темата: 3
04.08.2011
04.08.2011
03.08.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Черномоооорец Черномоооорец Черноморец жив тааашаааак
+4
 
 
еми така е... не сме футболна нация и това си е.. а й то няма как да сме, като всичко във футбола ни е пълна трагедия.. не искат да върнат хората по стадионите и това си е.. не може за нашите стандарти и за този бозав футбол , които се играе в България да слагат билети от цена 6 / 10 лева! просто е абсурдно, как човек ще даде 6 лева за мач като ч-ц - калиакра?! та на някои хора 6 лева им са джобните за 1 седмица... няма какво да коментирам освен - България, страната на абсурддите...
0
 
 
Тук веждате коментар на типичен БГ фен,който ходи на мачове на отбора за който симпатизира,само когато нещата са ОК.Браво!
0
 
 
Това последното изречение някакво оправдание ли е за след края на сезона?
0
 
 
Единственото хубаво нещо от този мач са трите точки.Но в момента може би те са и най-важното за самочувствието на клуба.Както всички знаем в България футбол не се играе и затова е несериозно да обсъждаме качеството на играта ,на който и да е било мач в България.Когато говорим за футбол в БГ може да обсъждаме само класиране,точки,коефициенти и други организационни въпроси.Като стана въпрос за организация се сетих за малоумниците от БФС.Тези кретени не се научиха ,че футбол се играе СЛЕДОБЕД!!!!От 15:00-18:00 часа.Кой нормален човек ще тръгне в събота вечер да ходи на футболен мач при това български?????!!!!!Трябва да си абсолютен тъпак и безмозъчен дегенерат ,за да заебеш семейство и приятели и да тръгнеш в събота вечер по стадионите.На запад където хората разбират от БИЗНЕСА наречен футбол ,мачовете се играят между 3 и 5 следобед.Справка Германия,Англия,Холандия.Вместо да копират добрите практики от БФС се правят на големи отворковци.Перуката щял да спира телевизионни предавания от Западна Европа.В 21 век , в ерата на интернет такова мислене показва безсилие и некъдърност.Какво да говорим за Черноморец???Ясно е от сега класирането на всички отбори.Всичко е предварително разпределено.Черноморец,Берое,Миньор 8-9-10 място.Е за какво да ходя на стадиона?????
+1
 
 
В Бургас има само един отбор и това милият на кметството черноморец! Другите, кучета ги яли! Все пак честита победа "бургаски" отбор!
+2
 
 
Черномоооорец Черномоооорец Черноморец жив тааашаааак
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Финала в ШЛ: Букмейкърите фаворизират Реал (Мадрид)! Възможна ли е изненада?
Григор Димитров ще довършва започнатото с Бергс днес на Ролан Гарос
Загубихме легендарния Тома Томов
Григор Димитров пред "Фокус": Най-хубавото е, когато не играеш най-добре рано, а по-късно
Григор Димитров продължава парижкия си марш към заветната цел

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: