Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черноморец продължава да гони публиката със скъпи билети
Автор: Екип Burgas24.bg 11:39 / 20.08.2011Коментари (2)1908
©
Продължава безхаберната политика на "Черноморец" относно цените за вход на домакинствата. И срещу "Локомотив" /Пд/ в събота на "Лазур" ще се влиза срещу билети от 6 лв. за всички сектори. Така беше и на първия мач от новото първенство срещу "Калиакра", когато на стадиона влязоха не повече от 400 човека. Явно собственикът Митко Събев съвсем е зачеркнал приходите от зрители, защото ако намали цената наполовина, на стадиона ще дойдат поне 2 000 души и така клубът ще спечели повече.

Тази събота "акулите" ще са домакини, само що се отнася до мястото на провеждане на срещата. Иначе със сигурност гостите ще имат повече привърженици по трибуните, които ще изпълнят отредената им "кошара". Пловдивският "Локомотив" разполага със стотици заклети фенове, които следват отбора навсякъде из България. Агитката на "черно-белите" има и печалната слава на една от най-буйните, което поставя нащрек охраната на мача. Очаква се ултрасите на гостите да приветстват старши треньора на черноморци Димитър Димитров, към когото продължават да питаят топли чувства от престоя му на кормилото на "Локо" /Пд/ от 2001 до 2003 г. Херо изгради гръбнака на отбора, който година по-късно стана държавен шампион за пръв път в клубната си история.

Стадион "Лазур" се пълнеше по времето на старши треньора Красимир Балъков, когато входът беше безплатен. От началото на тази година обаче Митко Събев спря авантата и залитна на другата крайност - билети на високи цени, които прогониха публиката и се стигна до печални антирекорди с по стотина зрители на домакинствата срещу "Монтана" и "Калиакра" през пролетния полусезон.

Източник: besove.com

Още по темата: общо новини по темата: 8
23.08.2011
20.08.2011
20.08.2011
18.08.2011
18.08.2011
17.08.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
И въобще защо не си ходите в комлука, там може да плащате по 2лв за билет???
-1
 
 
Разковничето на горния текст се състои в следното изречение: Пловдивският "Локомотив" разполага със стотици заклети фенове, които следват отбора навсякъде из България." Извинявайте, но билетите за феновете на Локо Пд безплатни ли са??? НЕ!! Просто Локо Пд имат фенове, а не семкари като тези на шараните!!! И още нещо, билетите на мачовете на Нефтохимик са по-евтини от 6лв, но като добавиш и пътните за да отидеш да гледаш любимия отбор, сумата се получава пак около 6лв. Така че не се плюнчете много, искате лукс, ще си плащате!!! Софийските отбори да не плащат по-малко, не, просто хората имат фенове!!! И да ви попитам, бихте ли дали същата тази сума за да гледате отбора си в мизерни условия и то далеч от Бургас? ЕДВА ЛИ!!! Тук става дума за ФЕНОВЕ, не за СЕМКАРИ!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: